Bladet Vegetarisk!

Dansk Vegetarisk Forening udgiver 3 gange om året medlemsbladet Vegetarisk! med masser af relevant læsestof for vegetarer, veganere og andre interesserede i en grøn livsstil, fx aktuelle nyheder, opskrifter, sundhed og ernæring, miljø og klima, dyreetik, anmeldelser af bøger og restauranter osv. Bladet indeholder endvidere vigtige oplysninger om foreningens virke.

Bladet udkommer i månederne april, august og december.

Bladet er inkluderet i medlemskab af foreningen, men det er også muligt at abonnere på bladet uden at være medlem. Det koster 225 kr. pr år.
Skriv til os, hvis du ønsker at modtage bladet uden at blive medlem.

 

Forslag til artikler

Skulle du sidde inde med nogle gode idéer til artikler, steder vi bør anmelde, nyheder vi bør dække mm., så er du meget velkommen til at skrive til redaktionen inden deadline for næste blad.

Deadline for blad 1 (april) er 15. februar
Deadline for blad 2 (august) er den 10. maj
Deadline for blad 3 (december) er 1. oktober.
Den korte deadlines for blad 2 skyldes, at redaktionen holder ferie i hele juli.

Det er naturligvis muligt at annoncere til rimelige priser i Vegetarisk!. Se vores side om annoncering for yderligere information om dette.

Dansk Vegetarisk Forening har udgivet blade siden 1907, hvor det første blad udkom under navnet Solblink – Tidsskrift for naturlig livsførelse. Siden har bladet flere gange gennemgået forandringer i både titel, form og indhold, men har altid været et indholdsrigt blad og et betydeligt aktiv for foreningen.

Seneste udgaver af bladet

2016 #3

Vegetaren 2016-3

2016 #2

Vegetaren 2016-2

2016 #1

Vegetaren 2016-1

Leder du efter tidligere udgivet blade?

En samlet liste over tidligere blade kan findes via DETTE LINK

Tilmeld nyhedsbrev

Få de grønne nyheder direkte i din e-mail indbakke.