OM FORENINGEN

Dansk Vegetarisk Forening blev stiftet i 1896 og er en forening for vegetarer, veganere og alle andre, der støtter plantebaseret levevis. Herunder kan du læse mere om Dansk Vegetarisk Forening, vores historie, vedtægter og årsregnskaber, og du kan finde kontaktoplysninger på de forskellige DVF’ere.

Historie

DVF blev stiftet den 11. december 1896 under navnet Dansk Vegetarianerforening. Foreningen har siden grundlæggelsen været hjemsted for alle, der støtter grønnere kost – både vegetarer, veganere og alle andre, der ønsker at fremme mere plantebaseret levevis.

Vedtægter og Årsregnskaber

Her kan du finde foreningens vedtægter og årsregnskaber.

Lokale aktiviteter

Her kan du læse mere om foreningens lokale aktiviteter

Vegetarisk Forening Ungdom

Ungdomsafdelingen er for alle unge, der er plantespisere, eller er interesseret i at blive det, og til dem, der har lyst til at finde nye venner med samme interesser eller mangler inspiration til god mad.

Vegetarisk Forenings Seniorudvalg

Vegetarisk Forenings Seniorudvalg arbejder for at sikre trivsel for alle, der ønsker at leve et plantebaseret seniorliv. Læs mere om udvalget og vær med til at gøre en forskel.

Børnefond

Her kan du læse om foreningens vegetariske børnefond og søge om midler til at drive et børnehjem efter vegetariske principper.

Skriv her og klik på Enter for at søge