Skip to content

Kort over spisesteder

Her på siden finder du et kort over spisesteder, der enten er 100 % veganske/vegetariske eller tilbyder et større udvalg af veganske retter.

Vores kort over vegetariske og veganske restauranter er skabt af HappyCow. I samarbejde med HappyCows ambassadører, arbejder vi for at holde kortet så opdateret som muligt.

HappyCow findes også som app, der kan hentes i Google Play samt i Appstore.

Find dit næste vegetariske eller veganske restaurantbesøg her

Dette kort indeholder spisesteder, der enten er 100% veganske/vegetariske, eller tilbyder et større udvalg af veganske retter. Ydermere indeholder kortet indkøbssteder m.m., der har et stort udvalg af veganske og vegetariske varer.

Veg-venlige spisesteder på dette kort skal overholde et par minimumskrav: Minimum 3 veganske retter, samt et kvalitetsniveau der ligger over niveauet for et almindeligt “standardpizzeria”. Dog er kravene uden for de større byer tilpasset, for at få hele landet repræsenteret.

Hjælp os med at holde kortet opdateret
Hvis du har kendskab til et godt spisested, må du meget gerne kontakte os på restauranter@vegetarisk.dk. Så vil vi føje stedet til kortet. Har du omvendt kendskab til at et af stederne på kortet er lukket, eller ikke længere opfylder kravene, må du også meget gerne meddele os dette på ovenstående E-mail, så vi kan fjerne stedet fra kortet.

Medlemsrabatter
En del af stederne på kortet tilbyder medlemsrabat til Dansk Vegetarisk Forenings medlemmer. Du kan se hvilke steder, der tilbyder medlemsrabat, i vores separate kort her.

Back To Top