MADUNIVERS

Find opskrifter til plantebaserede hverdagsretter, højtidsopskrifter, gode råd og tips til bekæmpelse af madspild. Læs mere om vores grønne madunivers her.

 Her finder du bl.a. opskrifter til sunde hverdagsretter, grønne højtidsopskrifter og gode råd til at få en hyggelig højtid med familien eller vennerne, hvis du er vegetar/veganer eller får gæster, som spiser vegetarisk eller vegansk. 

 Du kan også prøve det smarte værktøj “Tøm køleskabet”, som hjælper dig med at bekæmpe madspild. Det finder du, hvis du scroller lidt ned.

Vi håber maduniverset vil inspirere dig – både hvis du er nybegynder eller garvet i det grønne madunivers.

Velbekomme!

Mangler du opskriften på en lækker, plantebaseret julesteg? Eller måske en vegansk udgave af de populære fastelavnsboller? Her finder du opskrifter til alle årets helligdage og højtider.

Nogle gange kan det være svært, når man selv eller andre ikke spiser det samme, som alle andre. Læs med her, hvor du finder gode råd til at nyde højtiden, uanset om du selv spiser plantebaseret eller får en veganer/vegetar på besøg.

Her ligger vi løbende forskellige, sunde hverdagsopskrifter op. Så har du alle de bedste vegetariske/veganske opskrifter samlet lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt type madblog, der laver lige den slags mad, som du aller bedst kan lide? Måske skal de være nemme og hurtige, eller måske børnevenlige?
Se listen over gode, danske madbloggere her.

Tøm køleskabet: Bekæmp madspild og brug alt det mad op, du har liggende

Har du noget mad liggende, du ikke lige ved, hvad du skal bruge til? Nu kan du let bekæmpe madspild med det interaktive værktøj ‘Tøm køleskabet’, som er udviklet af Plant Jammers. Du vælger bare de ingredienser, du har liggende, og så kommer værktøjet op med forskellige opskrifter, der indeholder lige det, du ligger inde med!

Tip: Tryk på forstørrelsesglasset til højre for at søge på de ingredienser, du ligger inde med, hvis de ikke fremgår af foreslagene. 

Skriv her og klik på Enter for at søge