Skip to content

Madunivers

Find opskrifter til plantebaserede hverdagsretter samt gode råd og tips til bekæmpelse af madspild. Læs mere om vores grønne madunivers her.

Tøm køleskabet: Bekæmp madspild og brug alt det mad op, du har liggende

Har du noget mad liggende, du ikke lige ved, hvad du skal bruge til? Nu kan du let bekæmpe madspild med det interaktive værktøj ‘Tøm køleskabet’, som er udviklet af Plant Jammers. Du vælger bare de ingredienser, du har liggende, og så kommer værktøjet op med forskellige opskrifter, der indeholder lige det, du ligger inde med!

Tip: Tryk på forstørrelsesglasset til højre for at søge på de ingredienser, du ligger inde med, hvis de ikke fremgår af foreslagene. 

Inspiration og gode råd

Vil du gerne spise mere grønt, men mangler opskrifter at lade dig inspirere af?

Nederst på siden finder du links til aktuelle madbloggere, hvor du kan finde masser af inspiration til vegetariske og veganske opskrifter.

Tip: Spar på gassen – kog i høkassen

Høkassen var svaret på tidligere tiders sparsommelighed og mangel på brænde eller gas. I dag er høkassen svaret på, hvordan energiforbruget til madlavning reduceres. En høkasse er god til retter, der skal stå og simre og de grønne proteiner, der skal koge i lang tid. Læs mere om hvordan du laver mad i høkasse og find opskrifter på www.cookit.dk.

Aktuelle madbloggere, som DVF samarbejder med

Leder du efter en bestemt type madblog, der laver lige den slags mad, som du aller bedst kan lide? Måske skal de være nemme og hurtige, eller måske børnevenlige?
Se listen over gode, danske madbloggere her.

Fantastiske madbloggere, som ikke længere deler opskrifter

Se også:

Back To Top