Grønne mærkesager
- At et støt stigende antal danskere spiser overvejende eller helt vegetarisk
- At et støt stigende antal danskere har mindst én kødfri dag om ugen
- At alle danskere kender til mindst 5 plantebaserede opskrifter på hovedmåltider som de kan bruge i deres madlavning
- At der hvert år afholdes Plant Food Festival et sted i Danmark, og at mindst halvdelen af gæsterne normalt spiser kød
- At kendskabsgraden til DVF øges over tid, og at et flertal af dem, der har hørt om os, ikke har et negativt indtryk af os
- Styrke oplysning i befolkningen og være et bolværk mod misinformation
Vi skaber resultater ved at:
- Oplyse om ernæring og sundhed, klima, bæredygtighed og dyreetik i kampagner, læserbreve, kronikker, på sociale medier, i tv-optrædener og pjecer
- Holde foredrag med fagfolk inden for sundhed og ernæring, bæredygtighed, miljø og klima samt dyreetik
- Holde workshops og oplæg på skoler om fremtidens mad, herunder grøn madlavning
- Udsende medlemsbladet ’Vegetarisk’ med inspiration og viden om grøn levevis
- Gennemføre sociale aktiviteter hvert år f.eks. julefrokost, nytårsfrokost,
sommerfest og andre sociale aktiviteter