Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vegetarisk.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Bliv Medlem af Dansk Vegetarisk Forening (DVF)

BLIV MEDLEM

Hvorfor blive medlem af DVF?

Vi skaber politiske resultater Vi har allerede skabt en række konkrete politiske resultater - f.eks. grønnere mad i de offentlige køkkener - og vi arbejder for at opnå endnu mere i samarbejde med vores politiske netværk.
Vi forbedrer kostrådene Vi har tre gange fået myndighederne til at forbedre kostrådene om plantebaseret kost, og vi arbejder på at efteruddanne alle Danmarks ernæringsfaglige.
Vi sikrer fakta i medierne Vi får medierne til at rette fejl om plantebaseret ernæring - lige fra Jyllands-Posten og DR til Politiken og Ekstra Bladet.
Flere og bedre produkter Vi startede den grønne bølge i supermarkederne og samarbejder med alle aktører i erhvervslivet om at forbedre sortimentet.
150 rabatter over hele landet Som medlem får du rabat til flere forskellige butikker, webshops, restauranter, caféer m.m. rundt omkring i Danmark. Så du kan hurtigt tjene dit medlemskab ind igen.
Magasinet Vegetarisk! Du får vores medlemsblad Vegetarisk! med posten eller pr. e-mail (afhænger af typen af medlemskab, se nedenfor) tre gange årligt.

Særligt for medlemskaberne:

Unge under 20

Du modtager medlemsbladet elektronisk.

Husstandsmedlemskab

Du kan få op til tre medlemskort til husstanden.

Støttemedlemskab

Den ene halvdel af beløbet, du betaler, tæller som dit kontingent, og den anden halvdel tæller som en donation. Du kan få fradrag for din donation, hvis du oplyser os dit CPR-nummer.

Skoleprojektet

Vi har været ude og oplyse knap 10.000 elever fordelt på 400 skoler om sammenhænge mellem kød, vegetarisk mad og bæredygtighed. 

Mærkningsordning

Vi arbejder for at gøre det lettere at vælge og finde vegetariske og veganske produkter i Danmark.

Sociale aktiviteter

Vores aktivitetsudvalg og frivillige ildsjæle arranger hvert år en masse sociale arrangementer for medlemmer og frivillige.

Events & Messer

Udover de sociale aktiviteter, deltager vi også på messer og vi arrangerer foredrag, filmvisninger, workshops og debatter.

Virksomheder

Vi vejleder og rådgiver virksomheder, der ønsker at udvide deres sortiment og udvikle nye plantebaserede produkter.

Myndighederne

Vi arbejder på at få myndighederne og læger til at ændre deres syn på vegansk mad, herunder også vegansk mad til spædbørn.

Oplysende formidling

Vi formidler statistik og fakta på området for vegetarisk og vegansk levevis, samt sørger for at myter bliver aflivet.

Hjælp og vejledning

Vi står klar til at besvare spørgsmål og give råd og vejledning til alle. Om det så drejer sig om dyr, miljø eller sundhed.

Skriv her og klik på Enter for at søge