Bliv medlem af DVF

Kiri

“Jeg er medlem af DVF, fordi de arbejder for tre sager, som for mig er meget vigtige – dyr, miljø og sundhed!”

– Kiri

Det er desværre ikke muligt at melde sig ind på nuværende tidspunkt.
Vi arbejder på sagen.

Det burde være muligt igen fredag d. 28. april 2017.

For dyr, mennesker og klode Vi arbejder for at udbrede vegetarisk levevis samt oplyse om fordelene ved at skære ned på animalske produkter – såvel for dyr og mennesker som af hensyn til global bæredygtighed.
Troværdig og konstruktiv stemme Vi blev grundlagt i 1896. Vores første formand var en læge. Vi arbejder med konstruktiv kommunikation i form af inspiration og oplysning.
Fakta om ernæring - nej til myter Vi holder øje med medier og debattører og får dem til at rette fejl om ernæring, og vi påvirker myndighederne til at opdatere deres syn på vegetarisk ernæring, så det matcher den internationale konsensus og forskning.
Vi påvirker politikere og erhvervsliv Vi får erhvervslivet til at satse på plantebaserede fødevarer, og vi har fået vegetariske mærkesager på den politiske dagsorden.
150 rabatter over hele landet Handler man ofte ind de steder der giver rabat, kan man hurtigt få tjent sit medlemskab ind igen!
For alle, der støtter en bedre verden Vi er over 3.000 medlemmer. Vegetarer, veganere, fleksitarer og andre borgere, som støtter en grønnere verden.

VÆLG MEDLEMSKAB

Download medlemsapp

Skoleprojektet

Vi har været ude og oplyse knap 10.000 elever fordelt på 400 skoler om sammenhænge mellem kød, vegetarisk mad og bæredygtighed. 

Mærkningsordning

Vi arbejder for at gøre det lettere at vælge og finde vegetariske og veganske produkter i Danmark.

Sociale aktiviteter

Vores aktivitetsudvalg og frivillige ildsjæle arranger hvert år en masse sociale arrangementer for medlemmer og frivillige.

Events & Messer

Udover de sociale aktiviteter, deltager vi også på messer og vi arrangerer foredrag, filmvisninger, workshops og debatter.

Virksomheder

Vi vejleder og rådgiver virksomheder, der ønsker at udvide deres sortiment og udvikle nye plantebaserede produkter.

Myndighederne

Vi arbejder på at få myndighederne og læger til at ændre deres syn på vegansk mad, herunder også vegansk mad til spædbørn.

Oplysende formidling

Vi formidler statistik og fakta på området for vegetarisk og vegansk levevis, samt sørger for at myter bliver aflivet.

Hjælp og vejledning

Vi står klar til at besvare spørgsmål og give råd og vejledning til alle. Om det så drejer sig om dyr, miljø eller sundhed.

Det får du som medlem

Medlemsrabatter

Som medlem får du rabat en lang række steder rundt omkring i landet. Spisesteder, butikker, netbutikker mm. Du kan se dem alle under siden medlemsrabatter.

Medlemsbladet

Medlemsbladet udkommer 3 gange om året og indeholder relevant læsestof om sundhed og ernæring, miljø og klima, dyreetik, madopskrifter, anmeldelser af bøger og restauranter samt oplysninger om foreningens virke.

Nyhedsbrev for medlemmer

Medlemsnyt indeholder nyt om vores arbejde og resultater, særlige arrangementer, indkaldelser til generalforsamling og andet medlemsrelateret.

TILMELD DIG VORES

NYHEDSBREV

Skriv her og klik på Enter for at søge