Skip to content

V-Label

V-Label - Kvalitetsmærket for veganske og vegetariske produkter

Vegetarian. Vegan. International.

V-label gør det lettere for vores kunder at træffe indkøbsbeslutninger og sparer dem tidskrævende besvær med at undersøge ingredienslisten eller endda kontakte producenterne.
– Julia Adou, Head of CR, ALDI SÜD

Beslutningen om at bruge V-label ligger ved os til 100% ved kunderne. Mine kunder er hovedsageligt i Tyskland og der er V-Label et anerkendt mærke for vegetariske og veganske fødevarer. Mærket er velkendt ved forbrugerne og dermed er det oplagt at bruge dette på kædens private-label produkter og også blevet et krav fra kæderne – hvis man producerer produkter, som kan mærkes med V-Label. Ansøgningsprocessen er nemt og ligetil og det er en fornøjelse at arbejde med Dansk Vegetarisk Forening!
– Lukas Oxholm Hartmann, Head of Sales D-A-CH, Dragsbæk

Kort om mærkerne

V-Label er et internationalt anerkendt, registreret symbol for mærkning af veganske og vegetariske produkter og tjenester. For forbrugerne er det en enkel og pålidelig vejledning til at hjælpe, når der handles. Med V-Label fremmer virksomheder gennemsigtighed og klarhed. Standardiserede kriterier og inspektioner sikrer, at V-Label er et unikt kvalitetsmærke for veganske og vegetariske produkter og tjenester i hele Europa.

Dansk Vegetarisk Forening godkender produkter produceret i Danmark.

Tilmeld dig erhvervsnyhedsbrevet

Få de vigtigste erhvervsrelaterede nyheder om, hvad der rører sig inden for udviklingen af plantebaserede fødevarer.

*Obligatorisk
Back To Top