Skip to content

Støt os økonomisk

Giv et bidrag og styrk DVF's arbejde for at oplyse og inspirere politikere, erhvervsliv, samarbejdspartnere samt den danske befolkning. Ved at støtte os med et fast beløb, gør du det lettere for os at planlægge langsigtet. Du kan også vælge at støtte med et engangsbeløb. Tusind tak for din støtte!

Giv et bidrag her

HUSK at du kan få skattefradrag for donationer

Du kan i 2023 få skattefradrag for i alt 17.700 kroner for donationer til organisationer/foreninger.

Hvis du oplyser dit CPR-nummer i formularen foroven, så indberetter vi din donation til Skat. Du kan også altid skrive til os på regnskab@vegetarisk.dk, hvor vi efterfølgende sender dig et link til sikker indberetning af CPR-nummer (vi opbevarer CPR-numre i et sikkert, GDPR-godkendt system, der kræver særlig adgang).

Du kan til enhver tid rette henvendelse til os, hvis du ønsker at vi skal slette dit CPR-nummer).

Bemærk at medlemskontingent jf. loven ikke er berettiget til fradrag.

Læs mere om fradrag for bidrag til velgørende foreninger på Skats hjemmeside her.

Vi tilbyder også fradrag for virksomheder. Ønsker du at donere på vegne af en virksomhed, så kontakt os på regnskab@vegetarisk.dk med dit CVR-nummer. Så sørger vi for at indberette din virksomheds donation på det oplyste CVR-nummer.

Ønsker du at øremærke et beløb til en bestemt del af vores arbejde, eller til et bestemt formål, er du meget velkommen til at kontakte vores generalsekretær Rune-Christoffer Dragsdahl på rc@vegetarisk.dk, så I kan drøfte omstændighederne for en sådan donation.

MobilePay

Send din donation til 25419.

Direkte bankoverførsel

Reg. nr.: 8401
Konto nr.: 1760307

Husk at skrive ‘Donation’ i kommentarfeltet, samt dit CPR-nummer, hvis du ønsker fradrag for din donation.

Back To Top