Skip to content

Medlemsbladet

Dansk Vegetarisk Forening udgiver medlemsbladet Vegetarisk! tre gange årligt – et blad med masser af vedkommende læsestof for alle, der interesserer sig for grøn levevis.

Medlemsbladet Vegetarisk! informerer om foreningens omfattende aktiviteter og arbejde for at udbrede plantebaseret levevis.

Medlemsbladet bringer interviews, reportager og artikler om plantekost, sundhed og ernæring. Vi skriver om miljø, klima og bæredygtighed og vi sætter fokus på dyreetiske dilemmaer og udfordringer.

Vi omtaler nye, plantebaserede produkter og restauranter, veganske og vegetariske kogebøger med inspirerende opskrifter og andre relevante emner.

Vegetarisk! udkommer tre gange årligt – forår, sommer og vinter. Udgivelsesdatoer i 2024 er 12. april, 21. juni og 22. november.

Vegetarisk! udarbejdes af frivillige i tæt samarbejde med redaktøren.

Vi søger løbende skribenter med erfaring i artikelskrivning og research.

Ros og ris, idéer og forslag til bladets indhold (men ikke færdige artikler) er velkomne.

Skriv til fungerede redaktør Berit Ertmann på redaktion@vegetarisk.dk.

Der er rift om medlemsbladets begrænsede antal annoncepladser.

Priser og deadline findes her.
For yderligere oplysninger kontakt simone.canvin@vegetarisk.dk

Vegetarisk! distribueres til alle foreningens medlemmer samt til udvalgte politikere, biblioteker og meningsdannere.

Det trykte blad er inkluderet i medlemskab af foreningen. Ungdomsmedlemmer under 20 år modtager bladet per e-mail.

Det er også muligt at abonnere på bladet uden at være medlem. Hvis du ønsker dette, så skriv til kontakt@vegetarisk.dk.

2024 #1

2024 #2

2024 #3

2023 #1

2023 #2

2023 #3

2022 #1

2022 #2

2022 #3

2021 #1

2021 #2

2021 #3

2020 #1

2020 #2

2020 #3

2019 #1

Forside veg1_19

2019 #2

Forside Vegetarisk #2 2019

2019 #3

Medlemsblad-forside

2018 #1

Forside Vegetarisk 2018 nummer 1

2018 #2

2018 #3

forside Vegetarisk vinter

2017 #1

Vegetarisk! 2017-1

2017 #2

2017 #3

2016 #1

2016 #2

2016 #3

Udvalgte artikler fra Vegetarisk

Hvordan får vi flere grønne måltider i landets kantiner?

Du har måske prøvet det. Klokken slår 12, det er frokosttid, og du går ned i kantinen i håb om, at der i dag er andet end en tør pastasalat og hvide kartofler, du kan spise. Men når du står foran buffeten, må du igen frem med den helt store kugleramme for at gennemskue, hvordan…

Back To Top