BLIV FRIVILLIG I DVF

Bliv en del af noget større – hvor lidt også har ret

Som frivillig får du rig mulighed for at engagere dig i lige præcis det, du brænder for, og har du ideer til nye initiativer, så vil vi gerne udvikle dem sammen med dig.

Du bliver også en del af et fællesskab sammen med andre frivillige som gerne vil gøre forskel – hvad enten det er for miljøet, dyrene eller folkesundheden – eller en kombination.

Er du interesseret i, at hjælpe med at fremme vegetarisk levevis i dit lokalområde, så kan du kontakte vores lokalafdelinger direkte.

Skriv til frivillig@vegetarisk.dk, hvis du har nogle spørgsmål om at være frivillig hos DVF eller ikke kan finde et frivilligjob, der matcher dig.

Vores nuværende frivilligjobs finder du nedenfor.

 Vi har brug for dig – uden fantastiske frivillige er vi intet.
Du er altid velkommen: hvad enten du ser dig selv som veganer, vegetar, pescetar eller flexitar, så arbejder plantespisere side om side.

  • Jeg er frivillig, fordi det er nemmere at forandre verden, når vi arbejder sammen.

    Mikkel
    Mikkel Frivillig i DVF
  • Jeg er frivillig, fordi jeg finder en enorm glæde i at være med i maskinrummet for udviklingen og udbredelsen af vegetarisk levevis og derigennem være til gavn for både vores klode og alle levende individer.

    Tobias
    Tobias Frivillig og bestyrelsesmedlem i DVF

Se også

Spørgsmål og svar

Hvem kan blive frivillig?

Vi har frivillige i alle aldre, fra hele landet og med alle tænkelige baggrunde og kvalifikationer. Alle er velkomne! Det er ikke et krav, at du er medlem – men vi er helt sikre på, at du melder dig ind, når du ser, hvor stor en forskel vi gør!

Skriv her og klik på Enter for at søge