BLIV FRIVILLIG I DVF

Bliv en del af noget større – hvor lidt også har ret

Bliv frivillig og få rig mulighed for at engagere dig i lige præcis det, du brænder for, og har du ideer til nye initiativer, så vil vi gerne udvikle dem sammen med dig. Læs om at være frivillig for Dansk Vegetarisk Forening på denne side.

Som frivillig bliver du del af et fællesskab sammen med andre frivillige som gerne vil gøre forskel – hvad enten det er for miljøet, dyrene eller folkesundheden – eller en kombination.

Bliv frivillig ved at skrive til frivillig@vegetarisk.dk, eller hvis du har nogle spørgsmål om at være frivillig hos DVF eller ikke kan finde et frivilligjob, der matcher dig.

Hvis du modtager offentlige ydelser skal du være opmærksom på, at der kan gælde en række regler, når det kommer til mængden og typen af frivilligt arbejde, du må varetage.

Du kan læse en fyldestgørende guide om reglerne for frivilligt arbejde, mens man modtager offentlige ydelser, her.

Vores nuværende frivilligjobs finder du nedenfor.

 Vi har brug for dig – uden fantastiske frivillige er vi intet.
Du er altid velkommen: hvad enten du ser dig selv som veganer, vegetar, pescetar eller flexitar, så arbejder plantespisere side om side.

  • Jeg er frivillig, fordi jeg finder en enorm glæde i at være med i maskinrummet for udviklingen og udbredelsen af vegetarisk levevis og derigennem være til gavn for både vores klode og alle levende individer.

    Tobias
    Tobias Frivillig og bestyrelsesmedlem i DVF
  • Jeg er frivillig, fordi det er nemmere at forandre verden, når vi arbejder sammen.

    Mikkel
    Mikkel Frivillig i DVF

Se også

Spørgsmål og svar

Hvem kan blive frivillig?

Vi har frivillige i alle aldre, fra hele landet og med alle tænkelige baggrunde og kvalifikationer. Alle er velkomne! Det er ikke et krav, at du er medlem – men vi er helt sikre på, at du melder dig ind, når du ser, hvor stor en forskel vi gør!

Skriv her og klik på Enter for at søge