OPstart

Er du med i en startup, der er økologisk og plantebaseret?
Så hop ombord i OPstart!

HVAD
OPstart (Organic Plant based Startups) er et nyt projekt, der tilbyder spirende startups gratis rådgivning fra eksperter i det plantebaserede marked, gratis rådgivning i lovgivning og finansiering, eksponering for investorer, gratis mentor-workshops med etablerede plantebaserede iværksættere, gratis stadeplads på relevant messe/event, gratis events med større virksomheder og mulige samarbejdspartnere, gratis mulighed for at afholde smagstests eller få svar på forbrugerundersøgelser, et stort netværk, promovering, muligheden for at vinde prisen som årets økologiske plantebaserede startup, og generelt bare en masse kvalificeret modspil og input på ideer og produkter, så små startups kan komme både hurtigt og godt fra start.

HVEM
OPstart ledes af Dansk Vegetarisk Forening og er støttet af Fonden for Økologisk Landbrug. OPstart er åbent for alle startups, der beskæftiger sig med at sætte økologiske plantebaserede fødevarer i verden. Om I er i idéfasen eller allerede har jeres første produkter i supermarkedet – vi står klar til at hjælpe jer videre.

HVORFOR
I Danmark er vi bagud, når det kommer til plantebaserede fødevarer. Men vi har en styrkeposition inden for økologiske fødevarer, og det er også her, vores muligheder inden for plantebaserede fødevarer er stærkest.
Der er brug for at rykke på udviklingen og afsætningen af økologiske plantebaserede produkter, og OPstart er sat i verden for at skabe et stærkt økosystem af startups på dette område.

HVORNÅR
OPstart kører fra februar – december 2022. Startups kan optages i projektet løbende, men jo før, man er med ombord, jo mere får man ud af det.

HVORDAN
Send en mail til projektleder Mette Rasmussen på mette.rasmussen(at)vegetarisk.dk med lidt information om din startup – hvor mange er I, hvad er jeres produkt, hvad er I i gang med lige nu, samt link til jeres hjemmeside (hvis I har en) og kontaktinfo. Vi vil glæde os til at høre fra jer.

Projektleder Mette Rasmussen og erhvervschef Mie Nordly,
der begge rådgiver og koordinerer OPstart

Skriv her og klik på Enter for at søge