Skip to content

Bidrag med højere skattefradrag

Normalt kan man maksimalt få skattefradrag for donationer til velgørende foreninger, der udgør op til cirka 17.000 kroner om året. Det har DVF været godkendt til i mange år. Det foregår efter det, som hedder ligningslovens paragraf 8a. Men nu har du mulighed for at få et højere skattefradrag, når du donerer til DVF.

Dette skyldes, at DVF også blevet godkendt efter ligningslovens paragraf 12. Den godkendelse gives til foreninger, som har et humanitært formål, arbejder med forskning, eller som arbejder med ”beskyttelse af naturmiljøet, dvs. bekæmpelse af vand-, luft- og jordforurening, herunder beskyttelse af truede dyre- og plantearter”.

DVF er blevet godkendt som anerkendelse af, at vi i høj grad arbejder med sidstnævnte.

Dermed kan du fremover få markant højere skattefradrag, når du donerer til DVF. Det kræver dog, at du binder dig til at give et årligt beløb i mindst 10 år. Dette sker ved at underskrive et gavebrev til DVF.

Til gengæld betyder det, at du får skattefradrag for meget større donationer – nemlig helt op til 15 % af din personlige årlige indkomst plus kapitalindkomst.

Hvis du er interesseret i dette, kontakt da Dennis på dennis@vegetarisk.dk.

Eksempel 1:

Årlig indkomst før skat 240.000 kr.
Dit maksimale skattefradrag for gaver til velgørenhed hvert år: 15 % af dette = 36.000 kr.

Eksempel 2:

Årlig indkomst før skat 420.000 kr.
Dit maksimale skattefradrag for gaver til velgørenhed hvert år: 15 % af dette = 63.000 kr.

Med et gavebrev til DVF går dit bidrag til at styrke DVF’s arbejde for at oplyse og inspirere politikere, erhvervsliv, samarbejdspartnere samt den danske befolkning.

Tusind tak for din støtte!

Back To Top