BØRN OG UNGE

Vi arbejder med oplysning og vejledning om sund ernæring til børn, og vi vejleder og hjælper forældre med børn i offentlige institutioner. Herudover tilbyder vi gratis workshops om bæredygtighed og grøn madlavning til skoleklasser i Danmark, ligesom man kan få adgang til gratis online undervisningsmateriale om mad og miljø for 5. til 9. klasse og om bælgfrugter for 4. til 7. klasse (links til disse findes nederst på siden her).

Vores indsatsområder for børn og unge er:

Rådgivning og bisidder for forældre i forbindelse med servering af vegansk kost til børn i daginstitutioner

Workshops på skoler om mad og miljø, herunder grøn madlavning

Vejledningspjece om vegetarisk og vegansk ernæring til gravide, ammende, spædbørn og småbørn

Digitale læringsuniverser om hhv. bælgfrugter samt mad og miljø

Ernæringsfaglig rådgivning

Kampagnen “Planteføde er for alle – også børn”

Vejledning om ernæring til børn og unge på vores hjemmeside

Har du brug for et sjovt og lærerigt indslag til din undervisning?

Den Grønne Parathedstest er velegnet til workshops og emneuger der omhandler plantebaseret levevis, grøn omstilling, forbrugerudfordringer og lignende. Testen er baseret på adfærdsteorier og har til formål at hjælpe forbrugere bevæge sig fra intentionen om at spise mere plantebaseret til konkret handling. Testen kan fungere som springbræt til diskussioner i undervisningen eller som inspiration til eleverne. Testen kan udfyldes online eller i papirform.

Du finder testen her:

Kontakt os på marie.luja.rasmussen@vegetarisk.dk, hvis du ønsker at få den tilsendt fysisk eller hvis du er interesseret i en workshop med den grønne parathedstest i fokus.

Skriv her og klik på Enter for at søge