Skip to content

CSR med flere planter

Mange virksomheder og organisationer er inspireret af eller anvender FN’s verdensmål som rettesnor i forbindelse med deres arbejde og som led i deres CSR-strategi. FN’s verdensmål har til formål at fremme en mere bæredygtig udvikling for både mennesker, miljø og klima. 

Vi sætter alle et aftryk

Vi har her lavet et univers, hvor du/I kan få mere viden om, hvordan plantebaseret kost er med til at fremme 9 ud af FN’s 17 Verdensmål og ideer til, hvordan I kan tænke flere planter og grøn kost ind i jeres arbejde og virksomhedens CSR-strategi for at fremme verdensmålene.

Flere og flere bliver bevidste om forskellige fødevarers klimaaftryk, og at flere planter er godt for planeten. Derfor vil den mad, I serverer for medarbejdere, gæster, til møder og konferencer også være et signal både internt og eksternt om virksomhedens arbejde for bæredygtighed og klima.

Søger du inspiration som fagprofessionel i et køkken, hvor virksomheden eller du gerne vil skabe en grønnere madprofil, så anbefaler vi dig at læse vores pjece: Flere grønne måltider i professionelle køkkener.

Tilmeld dig erhvervsnyhedsbrevet

Få de vigtigste erhvervsrelaterede nyheder om, hvad der rører sig inden for udviklingen af plantebaserede fødevarer.

*Obligatorisk

Se også:

Back To Top