CSR MED FLERE PLANTER

Vi sætter alle et aftryk

Mange virksomheder og organisationer er inspireret af eller bruger FN’s verdensmål som rettesnor i forbindelse med deres arbejde og som led i deres CSR-strategi. FN’s verdensmål har til formål at fremme en mere bæredygtig udvikling for både mennesker, miljø og klima. 

Flere og flere bliver bevidste om forskellige fødevarers klimaaftryk, og at flere planter er godt for planeten. Derfor vil den mad, I serverer for medarbejdere, gæster, til møder og konferencer også være et signal både internt og eksternt om virksomhedens arbejde for bæredygtighed og klima.  

Vi har her lavet et univers, hvor du/I kan få mere viden om, hvordan plantebaseret kost er med til at fremme 9 ud af FN’s 17 Verdensmål og ideer til, hvordan I kan tænke flere planter og grøn kost ind i jeres arbejde og virksomhedens CSR-strategi for at fremme verdensmålene.

Søger du inspiration som fagprofessionel i et køkken, hvor virksomheden eller du gerne vil skabe en grønnere madprofil, så anbefaler vi dig at læse vores pjece Flere grønne måltider i professionelle køkkener.

Skriv her og klik på Enter for at søge