Skip to content

Besøg os i Det Plantebaserede Telt på Folkemødet

Festival
11. juni 2019
DVF2
Festival
Festival

Besøg os i Det Plantebaserede Telt på Folkemødet

Kom og sig hej til os på Folkemødet

Igen i år deltager vi i Folkemødet på Bornholm!

I år er vi gået sammen med VIFU – Videncenter for Fødevareudvikling om Det Plantebaserede Telt.

Der vil være personlige historier, filosofiske samtaler og politiske og faglige debatter om plantebaseret kost. Vi vil desuden afholde sjove dilemma-workshops, hvor du og resten af publikum skal tage stilling til fremtidsscenarier. Du kan også blive testet af VIFU, som vil finde ud af, hvor plantebaseret du er.

Casper Christensen besøger vores telt for at tale med Jesper Theilgaard om sin rejse mod at spise plantebaseret – Torsdag kl. 14.15-15.00.

Vi har også inviteret en række politikere til at debattere de politiske værktøjer, der skal løse vores nuværende klima- og fødevarekrise. Mød bl.a. Uffe Elbæk og Bertel Haarder, som skal tale om “Kød, frihed og ansvar” (Fredag kl. 10.30-11.15), Franciska Rosenkilde, som er kulturborgmester i København (Lørdag kl. 17.00-17.45) og Mette Hjermind Dencker (Fredag kl. 17.30-18.15).

Frank Erichsen, der er kendt for Bonderøven, Mickey Gjerris og formanden for Økologisk Landsforening Per Kølster kommer forbi for at diskutere, om dyrene stadig har en rolle at spille i landbruget, eller om fremtidens landbrug er uden dyr – Fredag kl. 11.30-12.15.

Ghita Parry, formand i Kost og Ernæringsforbundet, mødes med Kenneth Højgaard fra Hotel- og Restaurantskolen og Lars Sonne-Hansen fra Suhrs Højskole til debat om hvilke virkemidler, der skal til for, at vi i fremtiden vil spise markant færre animalske produkter – Fredag kl. 14.00-14.45.

Henrik Lund fra Naturli’ og iværksætter Lars Arne Christensen tager en snak om, hvordan vi fremmer plantebaseret iværksætteri – Fredag kl. 15.00-15.45.

Og så er der også tid til en pølsesnak mellem Henrik Lund og Casper Christiansensen fra Plantetinget – Lørdag kl. 12.00-12.45.

Vi deltager med generalsekretær Rune-Christoffer Dragsdahl, kommunikationschef Rikke Hornbæk Mikuta, erhvervschef Mie Nordly og tidligere næstforkvinde i bestyrelsen Mette Smil Fisker.

Se hele programmet her

Du finder Det Plantebaserede Telt (A31) i den nordlige ende af Danchells Anlæg (nær Togas Vinstue).

Vi glæder os til at se dig på Folkemødet 🙂

Seneste nyt

Back To Top