Skip to content

Fokus på grøn fødevarepolitik gennem Vegetarisk Valgkamp

Christiansborg
12. februar 2019
DVF2
Christiansborg
Christiansborg

Fokus på grøn fødevarepolitik gennem Vegetarisk Valgkamp

DVF sætter fokus på grøn fødevarepolitik med Vegetarisk Valgkamp

Der skal afholdes folketingsvalg senest i juni 2019.

DVF arbejder for, at der både før, under og efter valget kommer fokus på grøn fødevarepolitik. Vi arbejder med offentliggørelse af en stor valgundersøgelse, som gør folk klogere på hvilke plantebaserede forslag, politikere vil støtte, interviewer folketingskandidater, der har særlig meget på hjerte i forhold til den vegetariske sag, engagerer os i den offentlige debat og deltager i møder med politikere både før og efter valget. Du kan læse mere om de forskellige tiltag her.

Vi har desuden fået et tilbud fra en lobbyist, som brænder for den grønne sag. Nogle tænker nok mest på lobbyister som noget, de store virksomheder benytter sig af. Der findes dog også grønne lobbyister – det er mennesker, som forsøger at påvirke politikere i en grøn retning. Den betegnelse må man sige, at vi selv lever op til.

DU KAN STØTTE VORES VALGKAMP

Midlerne vil bl.a. gå til:

  • At vi køber adgang til en medie-platform, som alle medierne følger, så vi kan få større gennemslagskraft i pressen
  • At vi under valgkampen kan booste vores undersøgelse på Facebook med annoncer, så flest muligt ser hvad kandidaterne har svaret om vegetariske mærkesager
  • At vi kan få en professionel grøn lobbyist til at hjælpe os før, under og efter valgkampen

DVF er uafhængig af partipolitiske interesser. Hvis du støtter vores valgarbejde, støtter du ikke et bestemt parti; du støtter, at flest muligt politikere fra flest muligt partier bliver inspireret til konkrete grønne fødevarepolitiske initiativer.

Støt Vegetarisk Valgkamp, send et beløb på en af følgende måder. Husk at skrive ’Vegetarisk Valgkamp’

Tusind tak for din støtte!

Seneste nyt

Back To Top