Frisk og krydret buddha bowl
Opskrift af: Lisa
Instagram: bowl_and_beyond
Det charmerende og praktiske ved buddha bowls er, at du kan fylde dem, med hvad end du har liggende i køleskabet: friske grøntsager, ovnbagte rodfrugter, stegt tofu, cremet hummus – lige det du ønsker!
Her kommer opskriften på en krydret buddha bowl af Lisa med friske grøntsager og en spicy græskarhummus. Og husk: du kan nemt tilføje eller fjerne ingredienser fra opskriften, som det passer dig, og lave din helt egen udgave af den berømte og indbydende buddha bowl.
Sådan gør du:
• Kog quinoaen og lad den køle lidt af.
• Skær ingredienserne undtagen kraut ud i små stykker (se evt. billedet).
• Tilbered gulerødderne
• Læg quinoaen i bunden af en dyb tallerken eller skål og læg kraut, de friske grøntsager, gulerødderne og hummus på toppen (se opskrift på humus herunder).
Opskrift på hummus:
Alle ingredienserne (se ovenover) blendes i en foodprocessor, indtil det er en cremet hummus.
Velbekomme!