Skip to content

Brænder du for at formidle grønne budskaber? Vi søger en praktikant i 2022

11. november 2021
Berit Ertmann
melissa-askew-tslvoszk77c-unsplash_cropped
melissa-askew-tslvoszk77c-unsplash_cropped

Brænder du for at formidle grønne budskaber? Vi søger en praktikant i 2022

Torsdag den 11. november 2021

Vi søger en kommunikationspraktikant, som brænder for at formidle grønne budskaber.

Vil du gerne øge opmærksomheden om den plantebaserede dagsorden i et job med stor selvbestemmelse? Så er stillingen som kommunikationspraktikant måske noget for dig.
Vi søger en praktikant til foråret 2022, som har lyst til at være med til at præge den grønne udvikling indefra. Som praktikant hos Dansk Vegetarisk Forening (DVF) får du mulighed for at udvikle dine formidlingsmæssige og analytiske kompetencer, mens du gør en forskel for både miljøet, klimaet, dyrene og folkesundheden.
Du vil indgå i et fællesskab med andre engagerede mennesker, som arbejder for at få viden og inspiration om plantebaseret kost og vegetarisk levevis ud til endnu flere mennesker. Du vil bidrage til centrale kommunikationsopgaver inden for DVF, men også have mulighed for at engagere dig i dine egne projekter.
Stillingen løber fra ultimo januar 2022 (præcis dato kan aftales nærmere) og frem til juni 2022. Udgangspunktet er 37 timer om ugen, men vi er fleksible. Stillingen er ulønnet, da den skal indgå som en praktikperiode under dit studie.
Arbejdstiden kan variere uge for uge, og det vil være muligt at arbejde
hjemmefra.
Opgaverne inkluderer:
  • Medieovervågning relateret til DVF’s arbejdsområder bl.a. udvikling af plantebaserede fødevarer og tiltag relateret til plantebaseret kost
  • Udarbejdelse af opslag til DVF’s Facebook-side
  • Udarbejde foreningens nyhedsbrev, der udsendes til 27.000 personer
  • Skrive nyheder til vores hjemmeside vegetarisk.dk
  • Selvstændigt arbejde, inklusive at tage ansvar for konkrete opgaver
  • Ad hoc-opgaver på tværs af organisationen
Vi forventer, at:
  • Du som minimum er på 3. år af en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation, samfundsvidenskab, humaniora eller lignende
  • Du har erfaring med eller viden om kommunikation og formidling
  • Du er dygtig til at skrive og formulere dig
  • Du kan se dig selv i vores målsætning om at levere kvalitet i form af troværdig kommunikation og korrekt information
  • Du arbejder selvstændigt og tager selv initiativ
  • Du er god til at samarbejde og sparre med andre
Det er et stort plus, hvis du har indblik i plantebaseret levevis og/eller de forskellige argumenter for at leve mere plantebaseret (dyreetik, miljø, sundhed, klima mv.)
Vi har kontoret på Vesterbrogade 15 i København og organisationen omfatter ca. 10 ansatte og en beslutningsmyndighed i form af en generalsekretær og en bestyrelse, der vedtager strategier, målsætninger og rammer for foreningens og de frivilliges arbejde.
Din primære kontaktperson vil være vores pressechef som arbejder fra Aarhus, men du vil også deltage på vores kommunikationsteammøder og være i dialog med vores generalsekretær og studentermedhjælper.
Om Dansk Vegetarisk Forening
Dansk Vegetarisk Forening har siden grundlæggelsen i 1896 arbejdet for at fremme plantebaseret kost. Vi er en meget ambitiøs forening, som ønsker at levere information af høj kvalitet, samtidig med at vi vil være
et solidt og engagerende fællesskab for alle, der har interesse for en plantebaseret livsstil – både vegetarer, veganere og fleksitarer.
Vi engagerer os i alt fra undervisning på skoler, erhvervssamarbejde, debatindlæg og synlighed i radio og på tv til arbejde på den politiske arena, generel information til borgere og medlemmer, afvikling af events og årlige arrangementer, der samler vores medlemmer og nysgerrige.
Send motiveret ansøgning, CV og evt. anbefalinger/uddannelsesbeviser til louisejohansen@vegetarisk.dk. Skriv “Kommunikationspraktikant” i emnefeltet.
Der afholdes samtaler løbende, så ansøg gerne snarest muligt, når du ser opslaget. De konkrete arbejdsopgaver drøftes nærmere til samtalen. Hvis du har lyst til at tale med en tidligere kommunikationspraktikant, kan du kontakte Jens Nannsen på jens.nannsen@vegetarisk.dk.

Ansøg gerne så snart du ser opslaget. Vi glæder os til at læse din ansøgning!

I videoen kan du høre, hvad to tidligere praktikanter fortæller om at være praktikant i DVF.

Seneste nyt

Back To Top