Skip to content

Årets plantebaserede julegave? Smukt indisk starterkit med krydderier

7. november 2017
DVF2
spice

Årets plantebaserede julegave? Smukt indisk starterkit med krydderier

Plant Jammer har udviklet alletiders julegaveidé – et lækkert starter kit med økologiske smagsgivere, som kombinerer fem essentielle smagskomponenter: Salt, sur, umami, aromaer og fedt. Det kommer i en stilfuld kasse af egetræ, som er håndlavet i Uttar Pradesh i Indien – de mangfoldige aromaers land.

Plant Jammer har samtidig udviklet en app, hvor du kan indtaste hvilken type mad, du godt kunne tænke dig at spise, samt hvilke af smagsgiverne fra æsken du gerne vil bruge, og så foreslår appen en ret og giver dig en opskrift på denne.

Det er en oplagt gave til enhver, som er åbne overfor at udforske det grønne køkken, men har brug for et smagfuldt skub til at komme nemt i gang.

Normalt koster dette starter kit 399 kroner, men Plant Jammer tilbyder det til DVFs medlemmer for 299 kroner – altså 25 % rabat. Skriv til medlemsfordele@vegetarisk.dk og oplys dit navn og medlemsnummer, så sender vi dig rabatkoden for DVFs medlemmer, som du skal indtaste, når du bestiller på Plant Jammers hjemmeside.

Bemærk at der er et begrænset antal, og at de leveres medio december.

Læs mere om Plant Jammers starter kit her.

Back To Top