skoleprojektet
skoleprojektet

70 skoleklasser på venteliste til workshops – giv et bidrag, så vi kan sige ja til dem

Efterspørgslen på vores workshops for skoleelever om mad og miljø, som vores seje oplægsholdere afholder overalt i landet, er steget meget kraftigt på det seneste.

I denne uge rundede vi i alt 500 gennemførte workshops over hele Danmark!

Efterspørgslen er så stor, at vi nu har hele 70 skoleklasser på venteliste! At de står på venteliste betyder, at vi har brug for flere midler, for at vi kan sige ja, foruden at kunne sige ja til endnu flere workshops i 2021.

Det er fantastisk, at der er så mange skoler derude, der gerne vil have besøg af vores dygtige oplægsholdere – så vi håber, at du har lyst til at give et bidrag, så vi kan sige ja til alle dem, der henvender sig.

Du kan donere her via Facebook – eller via MobilePay 25419 eller ved at skrive ‘skole’. Alternativt kan du overføre et bidrag med betalingskort her.

Baggrund om skoleprojektet

Rejsen startede tilbage i 2015, hvor vi med støtte fra Kulturstyrelsen og Miljøstyrelsen begyndte at undervise skoleelever fra 6. til 9. klasse om sammenhængen mellem mad og miljø og den vigtige kobling til madlavning, og hvordan vi som forbrugere kan træffe bæredygtige valg. I 2017 og 2018 blev undervisningen delvist finansieret af Kulturstyrelsen og derudover af private bidrag fra borgere samt Naturli’ og Urtekram.

I 2019 lancerede vi også et digitalt læringsunivers med støtte fra Undervisningsministeriet som et supplement til vores workshops, så lærerne på egen hånd kan undervise eleverne. De fleste skoler foretrækker dog også at bestille en workshop, som vores dygtige oplægsholdere står for.

I dag er det kun på grund af bidrag fra helt almindelige borgere, at vores skoleworkshops kan fortsætte. Uden bidrag – ingen skoleworkshops.

Tak til alle de skoler, som har takket ja til vores gratis tilbud om at komme ud og holde workshops, tak til alle jer seje skoleelever, som stiller spørgsmål og lader jer inspirere – og ikke mindst tak til alle jer, som støtter vores arbejde.

Du kan læse og se mere om skoleprojektet her

Seneste nyt

Skriv her og klik på Enter for at søge