

Inspiration til årets grønne julemenu
En grøn, vegetarisk julemenu er sprød, farverig og lækker!
Maria Rohde Madsen, som er aktuel med kogebogen Det plantebaserede basiskøkken, har lavet en lækker og traditionel juleaftensmenu til Dansk Vegetarisk Forening. Den indeholder alt, hvad en traditionel julemenu ville bestå af, men i stedet for kødet, får bælgfrugter, nødder, grøntsager og frugter lov til at komplementere hinanden i en skøn kombination. Menuen er 100 % plantebaseret og har fokus på sund og god mad lavet fra bunden.
Menuen lyder på:
- Farsbrød med svampe, linser og nødder
- Brunede kartofler
- Julesovs med rødvin
- Rødkålssalat
- Syltet græskar med rosmarin
- Tranebær/mandarin kompot
- Risalamande
Velbekomme og glædelig jul!
Læs om Marias nye bog, der lærer dig at lave god og sund plantemad fra bunden her. Som medlem af DVF får du 50 kr. rabat ved køb gennem Muusman Forlag.
Klik på billedet nedenfor for at komme til opskriftshæftet.
Skal du holde jul med nogle, som ikke spiser vegetarisk eller vegansk? Vi har lavet en juleguide med gode råd til forskellig slags julemad samt gode måder at kommunikere på, der sikrer en rar stemning. Du finder den her.