Mad på marked
Mad på marked

DVF deltager på Madens Folkemøde

Kun 14 gram kød? Hvordan løfter vi den opgave?
 
DVF deltager i år på Madens Folkemøde!
 
På Madens Folkemøde, der foregår på Lolland fra d. 10.-11. maj, er omdrejningspunktet nutidens og fremtidens mad.
 
Vi inviterer derfor om fredagen til en spændende debat om fremtidens kost. Hvordan får vi danskerne til at spise markant grønnere og mindre kød?
 
Vi får besøg af disse fire deltagere:
– Karina K. Andersen, Kost- og Ernæringsforbundet
– Else Molander, Fødevarestyrelsen
– Kenneth Højgaard, Københavns Madhus
– Jannie Højmark, Daginstitutionen Transformeren
 
Vores generalsekretær Rune-Christoffer Dragsdahl og Trine Krebs fra Frugtformidlingen vil moderere debatten.
 
Vi har også en stand, hvor interesserede kan komme forbi for at snakke om vores arbejde for at gøre Danmark grønnere.
 

Seneste nyt

Skriv her og klik på Enter for at søge