LEDIGE FRIVILLIGJOBS

Camilla Grasson

Jeg får en større fleksibilitet i mine arbejdsopgaver, da de af og til skiller sig meget ud fra min hverdag på arbejdsmarkedet.

Camilla, udfører grafiske opgaver

Har du andre kompetencer eller idéer, du gerne vil have i spil, som vi i øjeblikket ikke søger? Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på frivillig@vegetarisk.dk. Husk at vedhæfte dit CV og en kort motiveret ansøgning, hvor du præciserer, hvad du gerne vil arbejde med.

Du er også velkommen til at kontakte vores lokalafdelingerdirekte, hvis du vil hjælpe til med at udbrede vegetarisk levevis i dit lokalområde.

 • Jeg er frivillig, fordi jeg finder en enorm glæde i at være med i maskinrummet for udviklingen og udbredelsen af vegetarisk levevis og derigennem være til gavn for både vores klode og alle levende individer.

  Tobias
  Tobias Frivillig og bestyrelsesmedlem i DVF
 • Jeg er frivillig, fordi jeg her er en del af et fantastisk fællesskab af folk, der alle arbejder for et grønnere Danmark.

  Jonas
  Jonas Frivillig og bestyrelsesmedlem i DVF
 • Jeg er frivillig, fordi det er nemmere at forandre verden, når vi arbejder sammen.

  Mikkel
  Mikkel Frivillig i DVF
 • Jeg er frivillig, fordi jeg ikke kan lade være – for det gør mig glad at lave mad og tale med folk, som måske ikke kender så meget til vegetarisk levevis.

  Viola
  Viola Frivillig i DVF
 • Jeg er frivillig, fordi det giver mig mange nye udfordringer, både fagligt og menneskeligt.

  Nanna
  Nanna Frivillig i DVF

Skriv her og klik på Enter for at søge