Skip to content

How Not To Age: Foredrag med Dr. Michael Greger

Oplev den verdensberømte læge Dr. Greger i København, Brøndby og Aarhus den 18. og 19. januar 2024.

Med næsten 4 års corona-skabt forsinkelse sker det endelig: Michael Greger kommer til Danmark!

Dr. Michael Greger har gennemgået tusindvis af videnskabelige studier om klinisk ernæring, der udforsker kostens rolle i at forebygge, stoppe og endda helbrede flere af de mest udbredte årsager til død og sygdom. Han har i mange år undersøgt den kostform, som følges blandt befolkninger fri for “vestlige” sygdomme såsom hjertekarsygdomme og type 2-diabetes.

I december 2023 udgiver Dr. Greger bogen “How Not To Age”, der ser nærmere på forskningen om, hvordan man bliver sundere, selvom man bliver ældre. Den bygger således på evidensbaserede metoder til at vedligeholde de kropsfunktioner, som gør, at du føler dig ungdommelig, både fysisk og mentalt. Den er desuden inspireret af de Blue Zones i verden, hvor folk lever længst og sundest.

Bogen gennemgår de 11 måder, hvorpå vores kropsceller ældes, og hvordan vi kan bremse disse processer med vores ernæring og livsstil.

I dette foredrag kan du høre Dr. Greger fortælle om højdepunkter fra bogen. Foredraget varer 60 minutter og efterfølges af tid til spørgsmål fra publikum og bogsignering.

Køb din billet nu

I 2020 blev foredraget hurtigt udsolgt, selvom vi havde lejet den ikoniske Imperial-biograf ved Vesterport Station i det centrale København med 1.000 sæder. Denne gang holdes foredraget tre gange.

København

Torsdag d. 18. januar 2024
16:00
Imperial Biograf

Brøndby

Torsdag d. 18. januar 2024
19:30
Kulturhuset Kilden

Århus

Fredag d. 19. januar 2024
19:00
CinemaxX

Om Dr. Greger

Dr. Greger er en verdensberømt læge, bestseller-forfatter og en internationalt anerkendt foredragsholder om ernæring. Han var med til at grundlægge American College of Lifestyle Medicine. Han har lavet videoer om mere end 2.000 sundhedsemner, som er frit tilgængelige på NutritionFacts.org.

Han er uddannet fra Cornell University School of Agriculture og Tufts University School of Medicine. Hans seneste bøger – How Not to Die, the How Not to Die Cookbook og How Not to Diet – blev alle øjeblikkeligt bestsellere. Alt overskud fra Dr. Gregers salg af bøger går til velgørenhed.

Se og del på Facebook

Kender du nogen, der også kunne være interesseret i at deltage?
– så kan du finde Facebookbegivenhederne for alle tre arrangementer herunder, som du kan dele med andre interesserede.

Back To Top