Skip to content

Velkommen til Plant Food Community

Plant Food Community er for dig, der vil være med til at skabe fremtidens fødevaresystem

Et landbrug med færre dyr. Et fødevaresystem med plads til biodiversitet i langt mere natur og med langt færre sprøjtemidler på markerne og i grundvandet – og med plads til både ilt og fisk i hav og fjorde.

Sammen med andre dedikerede og ambitiøse grønne hjerter er du med til at skabe et fællesskab, der øger muligheden for, at denne fremtid kommer inden for rækkevidde.

Som en del af vores Plant Food Community støtter du med mindst 2.000 kr. om året. Det kan være gennem en ekstra donation eller ved at opgradere dit støttemedlemskab.

Hvis du er i tvivl om, hvad der konkret for dig skal til for at kunne blive en del af Plant Food-familien, så spørg endelig via mail til community@vegetarisk.dk.

Hvis du allerede er medlem af DVF og/eller har doneret de seneste 12 måneder:  

Eksisterende støtter, afhængig af støtte det forgangne år, kan bidrage med følgende for at være med de næste 12 måneder:

    1. Hvis du ikke har støttet DVF de forgangne 12 måneder, giver du fra 2.000kr. for at komme med
    2. Hvis du har givet mellem 500-1.000kr. giver du fra 1.500kr. for at komme med
    3. Hvis du har givet 1.000-1.500kr. giver du fra 1.000kr. for at komme med
    4. Hvis du har givet 1.500kr-2.000kr. giver du fra 500kr. for at komme med

Du er naturligvis velkommen til at give mere, hvis du har lyst. Netop trofaste støtter som dig selv bygger DVF op til at kunne blive endnu mere dagsordenssættende!

Skriv til community@vegetarisk.dk, hvis du har spørgsmål til, hvor meget du har givet eller ønsker at øge din eksisterende faste støtte/støttemedlemskab. Du kan også ringe til Christian på tirsdage kl. 13-18 på tlf. 51 40 08 84.

Bliv en del af et fællesskab, hvor du er tættere på både løsninger og bekymringer og vores strategiske overvejelser. Ikke mindst, vær med til at være en af de primære medskabere af den fremtid vi ved, er nødvendig.

Vær med i Plant Food Community her

HUSK at du kan få skattefradrag for donationer

Du kan i 2024 få skattefradrag for i alt 18.300 kroner for donationer til organisationer/foreninger.

Hvis du oplyser dit CPR-nummer i formularen foroven, så indberetter vi din donation til Skat. Du kan også altid skrive til os på regnskab@vegetarisk.dk, hvor vi efterfølgende sender dig et link til sikker indberetning af CPR-nummer (vi opbevarer CPR-numre i et sikkert, GDPR-godkendt system, der kræver særlig adgang).

Du kan til enhver tid rette henvendelse til os, hvis du ønsker at vi skal slette dit CPR-nummer).

Bemærk at medlemskontingent jf. loven ikke er berettiget til fradrag.

Læs mere om fradrag for bidrag til velgørende foreninger på Skats hjemmeside her.

Medlemmer af DVF’s Plant Food Community bliver meget væsentlige i at sikre, at vi hurtigere kan tilbagelægge mere afstand på rejsen mod et landbrug, der er udviklet mod fremtiden, hvor miljøet genrejses, klimaangst kan erstattes med håb, hvor færre dyr lider, og hvor folk, der ønsker en plantebaseret levevis, kan gøre det let og sundt.

Vi glæder os til at mødes mere med dig, dele mere viden og til tider også høre dine ideer til, hvordan vi kan blive endnu bedre.

Tak for dig og alt, du gør.

MobilePay

Send din donation til 25419.

Direkte bankoverførsel

Reg. nr.: 8401
Konto nr.: 1760307

Husk at skrive ‘Donation’ i kommentarfeltet, samt dit CPR-nummer, hvis du ønsker fradrag for din donation.

Back To Top