Skip to content

Mad på farten

Mad på farten er et projekt, der er støttet af Plantefonden. Projektet har til formål at øge udbuddet og salg af plantebaserede fødevarer i take-away og convenience sektoren.

Plantebaseret mad på farten

Det plantebaserede udbud på take-away og convenience-markedet er pt lille. Vi oplever dog en interesse for et skift mod flere plantebaserede måltider i foodservicebranchen, men også mangel på viden om hvordan man kan få succes med det grønne.

Gennem oplysende indsatser, der inspirerer, hjælper med forståelse af markedspotentialerne, samt forbrugeradfærd og forskellige adfærdsgreb. forventes projektet at bidrage til at flere virksomheder får succes med deres plantebaserede muligheder.

På denne side kan I derfor løbende se tilbud ifbm. projektet, men tag endelig fat i os, hvis du er interesseret i et møde omkring dette eller gerne vil vide mere.

Claire Demontreuil
Projektleder

claire.demontreuil@vegetarisk.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev om plantebaseret take-away og convenience

Her får du løbende tematiserede nyhedsbreve omkring plantebaseret mad på farten målrettet grossister, leverandører, kæder og aktører inden for take-away og convenience-branchen.

* Obligatorisk
Back To Top