VeggieWeek

En uge med fokus på plantebaseret mad

Årets VeggieWeek løber af stablen i uge 14 (1-7. april 2019).

I år bliver konceptet en smule anderledes end sidste år. I år vil vi ikke kun opfordre restauranter og caféer til at tilbyde en særlig vegansk ret/menu, men også opfordre kantiner og frokostordninger til at være med og vise befolkningen, at et vegansk måltid ikke behøver at bestå af en icebergsalat eller ris med dåsebønner i tomatsovs. Vegansk mad kan selvfølgelig både være mættende, opfylde næringsbehov og smage fantastisk. Samtidig vil vi opfordre detailhandlen til at have fokus på det plantebaserede.

HVORFOR VÆRE MED?
• Gå foran og vis andre virksomheder, hvor nemt og lækkert plantebaseret mad er. Alle analyser peger mod en fremtid, hvor danskerne spiser flere grøntsager, så hvorfor ikke gå foran og vær med til at gøre Danmark endnu grønnere?
• Få en grønnere profil ved at deltage i VeggieWeek
• Få nye kunder og udfordre de eksisterende
• Få mere omtale af virksomheden. Vi laver pressemeddelelse om VeggieWeek både nationalt og lokalt
• Udfold dine kreative evner ved at lave eller afprøve nye retter og bruge nye fødevarer

HUSK!
• Inkluder en ny 100% plantebaseret (vegansk) mulighed på menuen eller sæt prisen ned på jeres eksisterende veganske muligheder
• Gør opmærksom på, at I deltager i VeggieWeek på stedet, hjemmeside og/eller sociale medier
• Plantedrik til kaffe, smoothies og milkshakes
• Plantemargarine til brødet
• At tjekke om vine og øl er veganske. I kan bruge denne side: barnivore.com
• At et plantebaseret måltid er mere end en grøn salat og pommes frites!

Ønsker din virksomhed at deltage, så se nedenstående rullemenu omkring, hvordan du tilmelder jer.

Tilbud tilføjes løbende!

Deltagere

Restauranter og caféer

Restaurant/Café Adresse Reservation Ret/menu Pris
Artikok Hvidovrevej 92,
Hvidovre 2650
Online bordreservation 3 eller 4-retters menu

Hjemmelavet vegansk forårsrulle med 2 saucer (sød chili – satay)
og/eller Salat af spæde spinatblade, radisser og gulerødder m stegte østershatte, syltede rødløg, ristede græskarkerner og ramsløgspesto (uden ost – med ektra græskar kerner)

Dybstegte, panerede portobellosvampe m vegansk urte-bechamel knuste kartofler, grillede forårsløg, grønne bønner, selleripuré og råsyltede rødbeder

Æblesorbet m æblesalat m mirabellesirup og sprøde chokolade småkager

3 retter 245,-

4 retter 295,-

*Bord skal bestilles minimum dagen før

BOB – Biomio Organic Bistro Halmtorvet 19,
1700 København V
Online bordreservation
Telefon: 33 31 20 00
info@bobbistro.dk
Oplys gerne at du deltager i VeggieWeek ved booking
3-retters menu

Fyldte selleritoppe: Rødbede, radiser, kartofler & fermenterede kerner

Kåldolmer: Rice bars, sauce på hindbær & zest

Koldskål: Hjemmelavede kammerjunker & frugt

310 kr
Café Blå Blågårdsgade 17,
2200 København
Booking anbefales Avocado eller kartoffel smørrebrød 20 % rabat.

*Tilbuddet gælder kun 1-3. april

Café Glad Frederiks Allé 127,
8000 Århus C
Ingen mulighed for reservation
Cafe GLAD!s populære Økologiske Veggie Burger og bagte søde kartofler
Friskpresset juice
Vegansk banankage med chok creme og Kaffe på plantemælk
200 kr

*Mulighed for take away

Café OHA

Finsensvej 29,
2000 Frederiksberg

91 98 09 68 1-4. april kl. 17-21: Plantbased Burger with Salads on the side

5. april inkl Live Jazz Koncert: A Choice of our Vegan Burgers with Salads on the side (The Mexican, Portobello Mushroom, or Cauliflower Chickpea)

6. og 7. april kl 9-15.30: Exclusive VeggieWeek Brunch (Økologisk, Vegansk og glutenfri)

1-4. april: 149 kr

5. april: 229 kr

6 og 7. april: 169 kr

Café On The Six Valby Tingsted 6,
2500 København
91 98 09 62 1-6. april: Salad Bowls

6. og 7. april kl 9-15.30: Exclusive VeggieWeek Brunch (Økologisk, Vegansk og glutenfri)

Salad bowls: 15% rabat

Brunch: 169 kr

Halifax Alle kædens adresser:

Jernbanegade 4,
5000 Odense C

Antoniestræde 4,
4600 Køge

Skomagergade 38,
4000 Roskilde

Torvet 6,
3400 Hillerød

Handelstorvet,
2800 Lyngby

Skolegade 9,
2500 Valby

Amagerbro Torv 13,
2300 København S

Trianglen 1,
2100 København Ø

Falkoner Plads 1,
2000 Frederiksberg

Vesterbrogade 72,
1620 København V

Larsbjørnsstræde 9,
1454 København K

Frederiksborggade 35,
1360 København K

Online bordreservation Berlin burger:

Kommer med en mørk bolle, chilistegte champignoner, vegansk ost, syltede agurker, salat, salatløg, rød mójo og tomatsalsa. Og så kan man vælge mellem 4 forskellige veganske bøffer i sin burger – ærtebøf, rødbedebøf, rösti eller en hel marineret og grillet portobellosvamp.

Halv pris

* Tilbuddet gælder kun 1-4. april

*Tilbuddet gælder kun ved forhåndsreservation

* Rabatten gælder IKKE drikkevarer eller andre burgere

* Rabatten gælder KUN til spisende i restauranterne (ikke take away)

Innovationskøkkenet – La Cocina De La Innovación Munkegade 4,
6000 Kolding
50 25 06 32, mail el. Facebook

Seating kl 12-15, 15.30-18.30 og 19.00-22.00

Spansk Deluxe vegansk – 7 tapas med snack og velkomstdrink

Ajo blanco (Frisk kold mandel/hvidløgs suppe med melon)

Calsots med salsa romesco

Tomat carpaccio med quinua salat

Champignon al ajillo

Enkekartofler fra Rioja, med safran og sofrito

Croquetter af Pimiento padron

Safran karameliseret batat og kokosmousse

300 kr

*Tilbuddet gælder kun ved forhåndsreservation

Karma Sushi Alle kædens adresser:

Lodsgade 10,
9900 Frederikshavn

Ved Stranden 22,
9000 Aalborg

Frederiksgade 83,
8000 Århus

Vestergade 48,
8000 Århus

Nyhavn 63B,
1051 København K

Kødboderne 5,
1714 København V

Trianglen 4,
2100 København Ø

Bordreservation skal ske på forhånd enten via Karma Sushi´s hjemmeside eller over telefon, i begge tilfælde skal “VeggieWeek” oplyses.

Frederikshavn:
98 43 22 01

Aalborg:
98 14 74 00

Århus Frederiksgade:
86 12 22 01

Århus Vestergade:
86 13 73 83

Nyhavn:
71 74 77 78

Kødbyen:
32 30 22 23

Trianglen:
44 45 45 45

Rabat på alle veganske retter/sushi

Gratis servering af Edamamebønner med vegansk Srirachasmør (kan også fås uden smør)

10% rabat

* Tilbuddet gælder IKKE drikkevarer eller almindelige sushi

* Gælder kun ved forhåndsreservation

* Tilbuddet gælder KUN til spisende i restauranterne (ikke take away)

Kate’s Joint Blågårdsgade 12,
2200 København N
katesjoint@gmail.com eller Facebook, husk at oplyse, at du ønsker VeggieWeek menuen ved booking Vegansk Indisk Thali til 2 personer – 3 retter, ris, popadum, 2 slags chutney, ’yoghurt’, basmati ris. Hertil 2 Fynsk Forår på fad (25cl) 200 kr

*Tilbuddet gælder kun ved ankomst ml 17 og 19 med forhåndsbooking
* tilbuddet gælder KUN til spisende i restauranterne (ikke take away).

MyPoké Alle kædens adresser:

Strandvejen 185, 2900 Hellerup

Østergade 52, 1100 København K

Rosenvængets Allé 3, 2100 København Ø

Birkegade 2, 2200 København N

Gammelkongevej 173, 1850 Frederiksberg

Reservation ikke nødvendig Bowls:

LAU’AI: Beder, avocado, mangetout, macademia, bimi, agave/sennepsdressing.
LÀPANA: Tofu, tang, grønkål, forårsløg, ahi-ponzudressing.

60 kr
One Bowl Borups Alle 205, 2400 København NV Reservation ikke nødvendig

Tuesday – sambar served with rice, coconut cabbage stir-fry, and potatoes turmeric salad

Wednesday – Sweet potatoes & herb-packed falafels Buddha bowl, served with hummus and crunchy dippers

Thursday – Homemade Gnocchi with pesto of rucola and cashews; Bruschette with garlic, olive paté and caramelized roasted onions; Chards alla Romana with spicy “Pangrattato”

Sunday – South Indian brunch

Donations-baseret
Reborn Viborg Street Food, Ll. Sct. Peder stræde 12, 8800 Viborg Pladser kan bookes ved at sende en besked via facebook 
Senest onsdag d. 3. April kl. 18.00
5. april kl. 18.00:
Plantebaseret fællesspisning
100 kr
Scandic Glostrup Roskildevej 550,
2605 Brøndby
43 43 42 00 Tavleret/Dagensret (Chef´s choice) 129 kr, 149 kr og 169 kr
Scandic Sydhavnen Sydhavns plads 15, 2450 København SV Information på vej Forret: Aubergine tatar med rødbedemayo (lavet på mandelmælk) og sprød aubergineskind og syltet sennep

Hovedret: Grillet Selleristeak med knuste linser, sauterede rødbede og gulerødder og syltet bøgehatte

Pasta: Spaghetti ”Ratatuille” med forårsgrønt (kan også købes i frokosten)

Forret: 89 kr

Hovedret: 179 kr

Forret og hovedret: 235 kr

Pasta: 110 kr

SimpleRAW Gråbrødretorv 9,
1154 København K
35 35 30 05 – husk at oplyse, at du ønsker VeggieWeek menuen ved booking 3 retters menu:

Gulerodstatar med appelsin, gulerodspuré, sennepsfrø, brødknas & estragon

Ristede polenta-gnocchi med østershatte, pesto, semi-dried tomat, rød peber & skovsyre

Brownie med vaniljecreme, bær & engsyre

200 kr

*Max 10 personer pr dag.
*Tilbuddet gælder ved ankomst ml 18 og 20 og med forhåndsreservation

Victoria Pizzeria Agtrupvej 97, 6000 Kolding

Lyshøj alle 2, 6000 Kolding

Esbjergvej 6, 6000 Kolding

På bestilling på
33 32 60 00 eller på stedet.
Vegansk Pizza 95 kr
1000Fryd Kattesundet 10,
9000 Aalborg
Billet til Vegansk Folkekøkken (tirsdag) Vegansk Baileys

Vegansk white russians

Vegansk folkekøkken kun tirsdag

Baileys: 10 kr

White russians: 25 kr

Folkekøkken: 35 kr

Kantiner og frokostordninger

Kantine/cater Sted Bestilling Ret/menu Pris
GoDream København Ø Kun for ansatte Meyers Grønne Frokostordning
Dansk Vegetarisk Forening København Ø Kun for ansatte Meyers Grønne Frokostordning

Supermarkeder, butikker og webshops

Sted Tilbudsperiode Varer Pris
Netto 30. marts – 5. april Yosa havredrik, kakao eller neutral 10 kr
Naturli’, Saxogade Uge 14-17 Kokosolie 6x125g 50 kr
Irma 4 – 10. april Irmas øko balance:
Kikærter 500 g
Bulgur 500 g
Hvide bønner 450 g
Belugalinser 400 g
Røde linser 400 g
Couscous 450 g
Butter beans 400 g
Røde Kidney 450 g
4 stk – 59 kr
Føtex 29. marts – 4. april Violife og Hälsans Kök produkter 25 kr

Bliv en del af VeggieWeek 2019

Restauranter og caféer

Send en mail til erhverv@vegetarisk.dk med følgende oplysninger

  • Restaurant- eller cafenavn
  • Adresse
  • Telefon/mail hvor kunden kan reservere bord
  • Beskrivelse af menuer/retter I har særligt på menuen i denne uge
  • Foto af menuer/retter
  • Pris for angivne menuer/retter

Maden skal være vegansk og være en særlig ret/menu i denne uge eller en eksisterende menu til nedsat pris.

Husk, at have plantemælk til kaffe, milkshake osv. og vegansk margarine til brødet.

Frokostordninger og kantiner

Send en mail til erhverv@vegetarisk.dk med følgende oplysninger

  • Kantine/cater navn
  • Sted (f.eks. “Kantinen hos Dansk Vegetarisk Forening)
  • Telefon/mail, hvis det er noget, der kræver bestilling
  • Beskrivelse af menuer/retter I har særligt på menuen i denne uge
  • Foto af menuer/retter
  • Pris for angivne menuer/retter

Maden skal være vegansk og være en særlig ret/menu i denne uge eller en eksisterende menu til nedsat pris.

Husk, at have plantemælk til kaffe, milkshake osv. og vegansk margarine til brødet.

Supermarkeder, butikker og webshops

Send en mail til erhverv@vegetarisk.dk med følgende oplysninger

  • Navn på supermarked, butik, webshop
  • Varer I har på tilbud
  • Fotos af produkter
  • Pris
  • Tilbudsperiode (datoer)

Varerne skal være veganske og være nye varer på spot i denne uge eller være en eksisterende varer til nedsat pris.

Ex
25% rabat på alt økologisk frugt og grønt
Plantedrik 10 kr.

Skriv her og klik på Enter for at søge