Vegetarisk Forening Ungdom

Vores ungdomsafdeling er startet af nogle unge plantespisere, der synes, at det kan føles ensomt at være ung og dyreven i et univers, hvor andre har helt andre holdninger. For hvad gør man egentlig, når læreren udspørger en om plantekost foran hele klassen, eller når ens forældre ikke forstår ens valg? Hvad gør man, når man ikke kan finde støtte hos ens venner, fordi de ikke forstår en?

Ungdomsafdelingen er for alle unge, der er plantespisere, eller er interesseret i at blive det, og til dem, der har lyst til at finde nye venner, med samme interesser, eller mangler inspiration til god mad.

Vi laver arrangementer og spisegrupper – og vi kan altid bruge flere frivillige. Bare skriv til os.

Facebookside: Vegetarisk Forening Ungdom

Facebookgruppe: Vegetarisk Forening Ungdom

Bliv frivillig: Vegetarisk Forening Ungdom – Frivillige eller kontakt Eva

 

Bliv medlem

Alle er velkomne til at deltage i vores aktiviteter, men det koster kun 25 kroner om året at blive ungdomsmedlem af DVF, hvis du er under 20 år, og kun 150 kroner om året, hvis du er mellem 20 og 24 år. Så vi håber selvfølgelig, at du melder dig ind.

Som medlem får du et flot personligt medlemskort tilsendt, som giver dig adgang til over 150 rabatter på spisesteder, i webshops og i butikker over hele landet.

Skriv her og klik på Enter for at søge