OPstart: Events i 2023

Madværkstedet, 21.-22. marts, 2023

Madværkstedet er fødevarebranchens faglige mødested i hjertet af København, og er samtidig beslægtet til Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, som afholdes i MCH Messecenter Herning i lige år. OPstarts virksomhederne vil stå i en fællesstand i oplevelsesuniverset ‘Grønt & Plantebaseret’.

Fra OPstart deltager: Pods of Beans, Nordic Quinoa, MayMays, SimpleGreens, Sedas Plantekøkken, Bælg, København Kombucha og Grød.

OPstart: Events i 2022

Webinar, 29. november 2022 – kl. 13-16

13:00 Velkommen
13:05 Præsentationsrunde
13:20 Muligheder hos Beyond Beta ved Line Haugaard med eksempler fra OPstartere og efterfølgende Q&A
14:20-14:30 Pause
14:30 Hanna Sinivuori Schaldemose, produktchef, Irma
14:45 Peter Edwards Jørgensen, salgsdirektør, Solhjulet
15:00 Q&A med Irma og Solhjulet
15:30-16.00 Afrunding – hvad kommer der til at sker der i 2023?

Organic Plant Based Expo, 5.-6. november 2022

Den 5.-6. november deltager 9 OPstartere på Danmarks største plantebaserede messe – Organic Plant Based Expo – i Øksnehallen. Her vil de stå med en stand hver, hvor besøgende på messen kan komme og få smagsprøver, få mere viden om virksomhederne og give feedback og købe produkter med hjem.

Desuden er Pods of Beans, Nordic Quinoa, Bælg og mac.ferments nominerede til at vinde prisen som ”Årets Økologiske Plantebaserede Startup”, og kåringen af vinderen vil finde sted på messen søndag formiddag.

Mød: Pods of Beans, Nordic Quinoa, Sedas Plantekøkken, mac.ferments, KlimaMad.DK, Bælg, SimpleGreens, København Kombucha og MayMays,

Se mere på https://organicplantbasedexpo.dk/

Smageevent i Kitchen Collective den 5. oktober 2022

Den 5. oktober 2022 fra 16.00-19.30 afholder Coop Crowdfunding og OPstart et smageevent, hvor 6 startups (50% fra OPstart, 50% fra Coop Crowdfunding) via smagsprøver får feedback fra 30+ smagere, der forholder sig til produkternes smag, udseende, pris og udvalgte spørgsmål specifikt for det enkelte produkt. Mens smagerne vurderer produkterne, netværker startupsene på kryds og tværs, faciliteret af arrangørerne, hvorefter startupsene og smagerne mødes til en pitch-runde og Q&A. Smagerne inviteres via DVF’s forbrugerpanel og Coop Crowdfundings nyhedsbrevsmodtagere.
Eventet afholdes i Kitchen Collective i Kødbyen.

Fra OPstart deltager Little Green Start, Nordic Quinoa og SimpleGreens.

Food Festival på Tangkrogen i Aarhus, 2.-4. september 2022

Food Festival er Danmarks største madfestival med over 30.000 besøgende. Festivalen tiltrækker ikke kun forbrugere – men er også en mulighed for at formidle sit budskab i øjenhøjde til potentielle samarbejdspartnere og indkøbere på pladsen.
OPstart har på Food Festival 2022 en stand sammen med Food Innovation House, hvor du kan møde vores tilsammen 9 fødevarestartups inden for det plantebaserede og økologiske.

Mød: Nordic Quinoa, Bælg, Pods of Beans, Remember Tomorrow, København Kombucha, Mac.ferments og SimpleGreens

Se mere på https://www.foodfestival.dk/

Netværksarrangement hos Food Innovation House i Vejle, 27. september 2022

09.30-09.40: Velkommen
09.40-10.30: Q&A med Anja fra Glean og Ditte fra Linser for Livet (DK og ENG)
10.30-10.40: Pause
10.40-11.30: Fødevarelovgivning, herunder sundhedsanprisninger, Frederik Madsen (DK – online)
11.30-12.45: Frokost og netværk
12.45-13.25: Jesper Klostermann, Senior Purchasing Manager, Lidl (ENG)
13.25-13.55: Introduction to TurboPlant and soft funding, Gyda Bay (DK/ENG)
13.55-14.25: Tak for i dag

Madens Folkemøde på Engestofte Gods, 3.-4. juni 2022

Madens Folkemøde er et folkeligt og fagligt folkemøde om det, der ligger på vores tallerkner og måden, vi producerer det på. Madens Folkemøde favner hele Fødevaredanmark og skaber rammerne for samtaler på tværs af fødekæden. Formålet er at skabe nye indsigter og perspektiver både på hinanden og på vores fødevaresystemer – og engagere os alle sammen i samtalen om, hvor vi skal hen som madland.

Her vil besøgende kunne smage på produkter fra 3 OPstartere, får mere information om produkterne og købe produkter med hjem.

Mød: Ærø Tang, Sedas Plantekøkken og Nordic Quinoa

Netværksarrangement på Cafe OHA på Frederiksberg, 19. maj

9.30-9.35: Velkommen
9.35-9.55: Introduktion af alle
9.55-11.30: Kort introduktion og Q&A med Henrik Christensen (CEO – Planteslagterne), Christian Cordius-Hansen (CEO – Banana) og Lasse Vinderslev (Direktør – Plante kompagniet).
11.30-12.00: Overordnet om lovgivning ved jurist Frederik Madsen
12.00-13.00: Networking og frokost
13.00-13.20: Vækst/finansiering ved Gyda Bay, Food Innovation House.
Har man behov for at snakke 1:1 med Gyda, kan man sætte sig op i caféen og få en snak i løbet af eftermiddagen.
13.20-13.40: Visuel identitet og branding ved Kasper Rebien
13.40-14.00: Coop Crowdfunding
14.00-14.20: Pause
14.20-15.05: Samarbejde mellem startups – nu har I lært hinanden lidt at kende: Brainstorm på samarbejdsmuligheder.
15.05-15.25: Tracezilla, Rasmus Steen Kristensen, CPO
15.25-15.50: Teknologisk institut
15.50-16.00: Afrunding

Skriv her og klik på Enter for at søge