OM FORENINGEN

Dansk Vegetarisk Forening blev stiftet i 1896 og er en forening for vegetarer, veganere og alle andre, der støtter plantebaseret levevis. Herunder kan du læse mere om DVF’s historie, vedtægter og årsregnskaber, og du kan finde kontaktoplysninger på de forskellige DVF’ere.

For English, please click here.

Historie

DVF blev stiftet den 11. december 1896 under navnet Dansk Vegetarianerforening, og foreningen var hjemsted for veganere, længe før ord som veganer og vegansk blev opfundet.

Sekretariatet

Sekretariatet varetager den daglige drift af foreningen og holder til på Østerbro i København. Har du spørgsmål til foreningens arbejde, medlemskab mv., så kan du rette henvendelse til et medlem fra sekretariatet.

Bestyrelsen

Bestyrelsen består af ni medlemmer og to suppleanter, som bliver valgt ved den årlige generalforsamling i april.

Lokalkoordinatorer

Har du brug for at kontakte en fra dit lokalområde? Mød de forskellige lokalkoordinatorer.

Lokalafdelinger

Her kan du finde foreningens mange lokalafdelinger og blive en del af et lokalt fællesskab. Du kan også starte dit eget fællesskab og inspirere dit lokalområde til grønnere levevis.

Vegetarisk Forening Ungdom

Ungdomsafdelingen er for alle unge, der er plantespisere, eller er interesseret i at blive det, og til dem, der har lyst til at finde nye venner med samme interesser eller mangler inspiration til god mad.

Vegetarisk Forenings Ældreudvalg

Vegetarisk Forenings Ældreudvalg arbejder for at sikre trivsel for alle, der ønsker at leve et plantebaseret seniorliv. Læs mere om udvalget og vær med til at gøre en forskel.

Vedtægter og Årsregnskaber

Her kan du finde foreningens vedtægter og årsregnskaber.

Børnefond

Her kan du læse om foreningens vegetariske børnefond og søge om midler til at drive et børnehjem efter vegetariske principper.

Skriv her og klik på Enter for at søge