Skip to content

Madunivers

Find opskrifter til plantebaserede hverdagsretter samt gode råd og tips til bekæmpelse af madspild. Læs mere om vores grønne madunivers her.

Tøm køleskabet: Bekæmp madspild og brug alt det mad op, du har liggende

Har du noget mad liggende, du ikke lige ved, hvad du skal bruge til? Nu kan du let bekæmpe madspild med det interaktive værktøj ‘Tøm køleskabet’, som er udviklet af Plant Jammers. Du vælger bare de ingredienser, du har liggende, og så kommer værktøjet op med forskellige opskrifter, der indeholder lige det, du ligger inde med!

Tip: Tryk på forstørrelsesglasset til højre for at søge på de ingredienser, du ligger inde med, hvis de ikke fremgår af foreslagene. 

Inspiration og gode råd

Vil du gerne spise mere grønt, men mangler opskrifter at lade dig inspirere af? Her på siden samler vi løbende smagfulde og farverige vegetariske og veganske opskrifter, som gør det lettere for dig at spise mere plantebaseret i din hverdag.

Opskrifterne kommer fra nogle af de mange dygtige og inspirerende madbloggere, vi har i Danmark. Bliver du specielt glad for én af opskrifterne, har vi linket til forfatterens sociale medier og hjemmeside, så du selv kan lede videre i flere af hans/hendes opskrifter.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme!

Aktuelle madbloggere, som DVF samarbejder med

Leder du efter en bestemt type madblog, der laver lige den slags mad, som du aller bedst kan lide? Måske skal de være nemme og hurtige, eller måske børnevenlige?
Se listen over gode, danske madbloggere her.

Fantastiske madbloggere, som ikke længere deler opskrifter

Se også:

Back To Top