GIV ET MEDLEMSKAB I JULEGAVE

Har du lyst til at give en grøn julegave? Og samtidig give en, du holder af, mulighed for at være en del af vores mangfoldige fællesskab, hvor vi arbejder for en kærligere, bedre og grønnere verden – for dyr, mennesker og klode.

Giv et medlemskab i julegave! Med et medlemskab støtter du vores arbejde politisk, i medierne, overfor erhvervslivet og overfor befolkningen generelt (læs mere om vores arbejde).

Sådan køber du et medlemskab

  1. Betal beløbet for den pågældende type af medlemskab, som du kan se i boksen til højre, til Mobilepay på 25419 eller bankoverførsel på 8401 0001260175 (Merkur Bank). I kommentarfeltet skal du skrive din emailadresse. Eksempelvis “groengerda@gmail.com”.
  2. Når vi har modtaget betalingen, sender vi dig gavebeviset til din e-mailadresse.
  3. Print ud, pak ind og giv videre til den pågældende modtager!
  4. Modtageren af medlemskabet indløser gavebeviset ved at sende os en mail på kontakt@vegetarisk.dk, hvor vedkommende oplyser os om følgende: Fulde navn, adresse, postnummer og by, e-mail og nummeret på gavebeviset. Denne fremgangsmåde er nødvendig for, at vi overholder persondataforordningen. Når modtageren har indløst gavebeviset sender vi vedkommende en bekræftelse, hvorefter vedkommende har adgang til sit elektroniske medlemskort.

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@vegetarisk.dk.

Husk at tænke over, når du giver et DVF-medlemskab i gave, om modtageren ville kunne bakke op om vores formål. Hvis du er i tvivl om dette, så synes vi i stedet, du skulle overveje at købe vedkommende en Grøn Folkeaktie. Køb af vores Grøn Folkeaktie gør en kæmpe forskel for vores arbejde. Så vi kan skabe en grønnere verden for dyr, mennesker og fremtidens generationer.

Vi ønsker dig en glædelig jul!

Medlemskaber

  • Unge (under 20 år) – 60 DKK
  • Unge (under 25 år) – 180 DKK
  • Standard – 300 DKK
  • Husstand – 420 DKK

Skriv her og klik på Enter for at søge