GRØNNE PARTNERE

Vidste du, at du kan støtte DVF på mange måder? Gennem vores grønne partnere kan du støtte vores arbejde og samtidig træffe bæredygtige valg som forbruger.

GreenSpeak – Danmarks velgørende teleselskab

GreenSpeak blev stiftet af tre seje drenge i 2016. De havde en vision om at skabe en virksomhed, der tilbyder et produkt, som alle bruger, men hvor overskuddet går til velgørenhed frem for høje direktørlønninger.

Dansk Vegetarisk Forening har siden 2017 været en af de i alt 17 støtteprojekter, som GreenSpeak donerer deres overskud til. Det er nemlig GreenSpeaks kunder, der bestemmer, hvordan pengene skal fordeles.

Du kan skifte til GreenSpeak på under 2 minutter via linket nedenfor – og du kan sagtens beholde dit nuværende nummer.

Læs om dine muligheder her

Able 

Able er Danmarks største leverandør af frisklavet og velsmagende frokost, som leveres direkte til døren til mere end 500 danske virksomheder – herunder Dansk Vegetarisk Forening. Able arbejder tæt sammen med et bredt udvalg af køkkener for at levere en frokostordning med stor variation og fleksibilitet – og med gode muligheder for at vælge det grønne og økologi. De tilbyder madmuligheder, der både passer til den lille virksomhed såvel som den store virksomhed.

Læs mere om @able her.

Dryk

Dryk leverer plantedrik lige til din dør – og hvis du registrerer dig hos dem, støtter du DVF med 1 krone, hver gang du køber en liter.

Skriv dig op her.

Herudover får du også automatisk 10% på dit første køb og andre gode tilbud. Dryk fungerer som en abonnementsordning, og du får leveret til din dør, lige når det passer dig. Abonnementet er ikke bindende, og du kan opsige det når som helst.

DRYK har følgende smagsvarianter: Havre Drik, Havre Barista, Havre Kakao, Ærte Drik, Ærte Barista og Ærte Kakao.

Læs mere om Dryk her.

Mulaku

Mulaku er en nystartet virksomhed pr. juni 2020, som sælger alt fra bæredygtige drikkeflasker, bøger og udstyr til økologiske veganske specialiteter, fx forskellige teer, krydderier, luksuschokolade og kosttilskud.

Mulakus vision er at sælge varer af høj kvalitet fra godkendte leverandører, der deler deres omtanke for vores fælles klode. Samtidig drives webshoppen med mindst mulig indvirkning på klima og miljø. Mulaku er CO2-neutrale, bruger miljøvenlig emballage og anvender klimavenlig strøm.

Kunder på Mulaku.dk kan ifm. køb vælge Dansk Vegetarisk Forening som modtager af en donation fra Mulaku svarende til 5% af købesummen. Dette suppleres ved lejlighed af kampagner, hvor procenten sættes op til fx 10% eller 20%.

Læs mere om Mulaku her

Skriv her og klik på Enter for at søge