BLIV FRIVILLIG

Bliv en del af noget større...

Vil du være med i en forening, der er med til at skabe et grønnere og mere vegetarisk Danmark for derved at gøre en forskel for både miljøet, dyrene og folkesundheden, samtidig med at det ser godt ud på dit CV? Så er det dig, vi leder efter.

Find de nuværende jobopslag, hvor vi søger en eller flere frivillige. 

– Du bliver en del af et fællesskab af ildsjæle, der tror på og arbejder for en bedre verden.
– Vi har brug for dig – uden fantastiske frivillige er vi intet.
– Du er altid velkommen: hvad enten du ser dig selv som veganer, vegetar, pescetar eller flexitar, så arbejder plantespisere side om side.

Som frivillig får du rig mulighed for at engagere dig i lige præcis det, du brænder for, og har du ideer til nye initiativer eller ændringer, så er vi klar til at udvikle dem sammen med dig.

Du vil indgå i et team med andre, da DVFs frivillige er fordelt i forskellige udvalg og teams. Tovholderen eller tovholdere i de enkelte udvalg og teams har en kontaktperson på sekretariatet, og vi forsøger jævnligt at arrangere fællesarrangementer for de frivillige.

Du er også velkommen til at kontakte vores lokalafdelinger direkte, hvis du vil hjælpe til med at udbrede vegetarisk levevis i dit lokalområde.

Spørgsmål?

Skriv til frivillig@vegetarisk.dk, hvis du har nogle spørgsmål om at være frivillig hos DVF eller ikke kan finde et jobopslag, der matcher dig.

  • Jeg er frivillig, fordi jeg finder en enorm glæde i at være med i maskinrummet for udviklingen og udbredelsen af vegetarisk levevis og derigennem være til gavn for både vores klode og alle levende individer.

    Tobias
    Tobias Frivillig og bestyrelsesmedlem i DVF
  • Jeg er frivillig, fordi det er nemmere at forandre verden, når vi arbejder sammen.

    Mikkel
    Mikkel Frivillig i DVF

Spørgsmål og svar

Hvem kan blive frivillig?

Vi har frivillige i alle aldre, fra hele landet og med alle tænkelige baggrunde og kvalifikationer. Alle er velkomne! Det er ikke et krav, at du er medlem – men vi er helt sikre på, at du melder dig ind, når du ser, hvor stor en forskel vi gør!

Skriv her og klik på Enter for at søge