BLIV FRIVILLIG

Bliv en del af noget større...

Vil du være med i en forening, der er med til at skabe et grønnere og mere vegetarisk Danmark for derved at gøre en forskel for både miljøet, dyrene og folkesundheden, samtidig med at det ser godt ud på dit CV? Så er det dig, vi leder efter.

Find de nuværende jobopslag, hvor vi søger en eller flere frivillige. 

– Du får mulighed for at tage rigtig meget ansvar med stor indflydelse på både planlægning og udførsel.
– Du bliver en del af et fællesskab af ildsjæle, der tror på og arbejder for en bedre verden.
– Vi har brug for dig – uden fantastiske frivillige er vi intet.
– Du gør den størst mulige forskel for at udbrede plantebaseret kost i Danmark.
– Du står på skuldrene af 122 års arbejde.
– Du er altid velkommen: hvad enten du ser dig selv som veganer, vegetar, pescetar eller flexitare, så arbejder plantespisere side om side.

Freya Helmersen
Hvorfor er jeg frivillig?

Jeg bliver glad af at være med til at gøre en forskel. Det betyder meget for mig, at kunne være med til at kæmpe for en sag, som jeg synes er vigtig!

- Freya, frivillig i kommunikationsteamet

Du har rig mulighed for at engagere dig i lige præcis det, du brænder for, og har du ideer til helt nye initiativer eller ændringer, så er vi klar til at udvikle dem sammen med dig.

Du vil indgå i et team med andre, som du skal samarbejde med. DVFs frivillige er fordelt i forskellige udvalg, der har en eller flere tovholdere, der understøtter fremdriften i de enkelte udvalg. Der er et tæt samarbejde med bestyrelsen, og der vil jævnligt være fællesarrangementer for de frivillige.

Du er også velkommen til at kontakte vores lokalafdelinger direkte, hvis du vil hjælpe til med at udbrede vegetarisk levevis i dit lokalområde.

Spørgsmål?

Skriv til frivillig@vegetarisk.dk, hvis du har nogle spørgsmål om at være frivillig hos DVF eller ikke kan finde et jobopslag, der matcher dig.

 • Jeg er frivillig, fordi jeg finder en enorm glæde i at være med i maskinrummet for udviklingen og udbredelsen af vegetarisk levevis og derigennem være til gavn for både vores klode og alle levende individer.

  Tobias
  Tobias Frivillig og bestyrelsesmedlem i DVF
 • Jeg er frivillig, fordi jeg ikke kan lade være – for det gør mig glad at lave mad og tale med folk, som måske ikke kender så meget til vegetarisk levevis.

  Viola
  Viola Frivillig i DVF
 • Jeg er frivillig, fordi det er nemmere at forandre verden, når vi arbejder sammen.

  Mikkel
  Mikkel Frivillig i DVF
 • Jeg er frivillig, fordi jeg her er en del af et fantastisk fællesskab af folk, der alle arbejder for et grønnere Danmark.

  Jonas
  Jonas Frivillig og bestyrelsesmedlem i DVF
 • Jeg er frivillig, fordi det giver mig mange nye udfordringer, både fagligt og menneskeligt.

  Nanna
  Nanna Frivillig i DVF

Spørgsmål og svar

Hvem kan blive frivillig?

Vi har frivillige i alle aldre, fra hele landet og med alle tænkelige baggrunde og kvalifikationer. Alle er velkomne! Det er ikke et krav, at du er medlem – men vi er helt sikre på, at du melder dig ind, når du ser, hvor stor en forskel vi gør!

Skriv her og klik på Enter for at søge