GIV ET BIDRAG

Gavebidrag er helt afgørende for vores arbejde. Hvis du giver et bidrag – én gang eller løbende:

  • hjælper du os med at fastholde godkendelse fra Skat og modtage vigtige midler fra offentlige puljer
  • støtter du vores arbejde politisk, i medierne, overfor erhvervslivet og overfor befolkningen generelt (læs mere her om vores arbejde)
  • CPR-feltet er valgfrit og skal kun udfyldes, hvis du ønsker skattefradrag; vi opbevarer naturligvis alle oplysninger fortroligt
  • Ønsker du at give et større beløb, så brug venligst bankoverførsel til 8401 1760307 eller MobilePay 25419

Tusind tak for din støtte!

Hjælp os med at fastholde offentlig støtte

For at fastholde offentlig støtte skal vi hvert år leve op til to ting:

  • For at fastholde godkendelse fra Skat: Vi skal modtage gaver på mindst 200 kroner fra mindst 100 forskellige personer. Større beløb er naturligvis velkomne, men 200 kroner er minimum for, at det tæller med overfor Skat. Medlemskaber tæller ikke med i dette.
  • For at modtage offentlig støtte til en værdi af flere hundrede tusinde kroner: Vi skal modtage mindst 50 % af alle indtægter fra private bidrag. I 2017 betyder det helt konkret, at vi skal skaffe cirka 200.000 kroner i gavebidrag inden nytår. Hvis mange støtter med 50 kroner, 200 kr, eller hvad hver især formår, er det muligt.

Tusind tak for din støtte!

Hvorfor give os en gave?

Læs om alt det vi gør her.

ALTERNATIVE BETALINGSFORMER

MobilePay

Send dit bidrag til 25419 (bemærk at det er et femcifret nummer). Husk at skrive ‘Gave’ sammen med overførslen.

Direkte bankoverførsel

Hvis du ønsker at give et bidrag til foreningen via en direkte bankoverførsel, kan dette gøres via denne konto:

Reg. nr.: 8401
Konto nr.: 1760307

NB: Dette kontonummer kan ikke anvendes til indmeldelse. Det er kun til donationer. Indmeldelse som medlem skal ske via vores medlemsside.

Ønsker du at øremærke din donation?

Ønsker du at øremærke et beløb til en bestemt del af vores arbejde eller til et bestemt formål for foreningen, er du meget velkommen til at kontakte os på rc@vegetarisk.dk, så vi kan drøfte omstændighederne for en sådan donation.

Skattefradrag for gaver

Hvis du angiver dit cpr-nummer, enten ifm betalingen eller ved at sende det til os efterfølgende, indberetter vi din gave til Skat. Du kan i 2017 i alt få skattefradrag for 15.600 kroner for alle gaver til alle organisationer/foreninger til sammen. Vi indberetter det bidrag, du giver til os, og så foretager Skat resten af udregningen. I det felt, hvor du kan angive tekst til modtageren, skriv blot “gave” samt dit cpr-nummer, som vi naturligvis behandler fortroligt. Du kan også altid sende os en email eller ringe og oplyse dit cpr-nummer ad den vej, hvis du ønsker det. Bemærk at medlemskontingent jf loven ikke er berettiget til fradrag.

Skriv her og klik på Enter for at søge