GIV ET BIDRAG

Dit bidrag går til at styrke DVF’s arbejde for at levere viden, data og inspiration til politikere, erhvervsliv, samarbejdspartnere samt den danske befolkning og ikke mindst workshops til skoleelever om sammenhængen mellem mad og miljø.

Hvis du støtter med et fast beløb, gør du det lettere for os at planlægge langsigtet. Du kan også vælge at støtte med et engangsbeløb.

Tusind tak for din støtte!

HUSK at du kan få skattefradrag for donationer

Du kan i 2021 få skattefradrag for i alt 17.000 kroner for donationer til organisationer/foreninger. Hvis du oplyser dit CPR-nummer i formularen foroven, så indberetter vi din donation til Skat. Du kan også altid skrive til os på regnskab@vegetarisk.dk, hvor vi efterfølgende sender dig et link til sikker indberetning af CPR-nummer (vi opbevarer CPR-numre i et sikkert, GDPR-godkendt system, der kræver særlig adgang. Du kan til enhver tid rette henvendelse til os, hvis du ønsker at vi skal slette dit CPR-nummer).

Bemærk at medlemskontingent jf. loven ikke er berettiget til fradrag.

Fradrag for virksomheder

Vi tilbyder også fradrag for virksomheder. Ønsker du at donere på vegne af en virksomhed, så kontakt os på regnskab@vegetarisk.dk med dit CVR-nummer. Så sørger vi for at indberette din virksomheds donation på det oplyste CVR-nummer.

Ønsker du at øremærke din donation?

Ønsker du at øremærke et beløb til en bestemt del af vores arbejde, eller til et bestemt formål, er du meget velkommen til at kontakte vores generalsekretær Rune-Christoffer Dragsdahl på rc@vegetarisk.dk, så I kan drøfte omstændighederne for en sådan donation.

ALTERNATIVE BETALINGSFORMER

MobilePay

Send din donation til 25419. Husk at skrive ‘Donation’ i kommentarfeltet, samt dit CPR-nummer, hvis du ønsker fradrag for din donation.

Direkte bankoverførsel

Reg. nr.: 8401
Konto nr.: 1760307

Husk at skrive ‘Donation’ i kommentarfeltet, samt dit CPR-nummer, hvis du ønsker fradrag for din donation.

Skriv her og klik på Enter for at søge