Skip to content

København┃How Not To Age: Foredrag med Dr. Greger

Hvornår:
18. januar 2024 kl. 16:00
2024-01-18T16:00:00+01:00
2024-01-18T16:15:00+01:00
Hvor:
Imperial Biograf
Ved Vesterport 4
1612 København V
Kontakt:
Dansk Vegetarisk Forening

København: Foredrag med Dr. Greger

Det er os en glæde at være værter for Dr. Michael Greger, som besøger Danmark.

Dr. Greger har gennemgået tusindvis af videnskabelige studier om klinisk ernæring, der udforsker kostens rolle i at forebygge, stoppe og endda helbrede flere af de mest udbredte årsager til død og sygdom. Han har i mange år undersøgt den kostform, som følges blandt befolkninger fri for “vestlige” sygdomme såsom hjertekarsygdomme og type 2-diabetes.

I december 2023 udgiver han bogen “How Not To Age”, der ser nærmere på forskningen om, hvordan man bliver sundere, selvom man bliver ældre.

I dette foredrag kan du høre Dr. Greger fortælle om højdepunkter fra bogen.

Foredraget varer 60 minutter og efterfølges af tid til spørgsmål fra publikum og bogsignering.

Billetsalg

Imperial Biograf i København torsdag den 18. januar kl. 16.00:
Klik HER for billetter til foredrag i København

Billetterne koster fra 100 kr. (medlemmer) og 120 kr. (øvrige).

Der er tre priskategorier. Der er frit sædevalg indenfor de tre kategorier. Vi forbeholder os retten til at reservere dele af de første rækker til ernæringsprofessionelle, politikere og andre inviterede gæster.

Tid og sted

Torsdag d. 18. januar 2024
Kl. 16:00

Imperial Biograf
Ved Vesterport 4
1612 København V

Om Dr. Greger

Michael Greger er en verdensberømt læge, bestseller-forfatter og anerkendt foredragsholder om ernæring. Han var med til at grundlægge American College of Lifestyle Medicine. Han har lavet videoer om mere end 2.000 sundhedsemner, som er frit tilgængelige på NutritionFacts.org, hvor der uploades nye videoer og artikler næsten hver dag.

Dr. Greger har holdt foredrag ved Conference on World Affairs, vidnet foran kongressen og blev inviteret som ekspertvidne, da Oprah Winfrey blev sagsøgt af amerikanske kødproducenter. Han er uddannet fra Cornell University School of Agriculture og Tufts University School of Medicine.

Hans seneste bøger – How Not to Die, the How Not to Die Cookbook, and How Not to Diet – blev alle øjeblikkeligt bestsellere. Alt overskud fra Dr. Gregers salg af bøger går til velgørenhed.

Interessen forud for et tilsvarende foredrag i 2020 var meget stor, så vi har lejet den ikoniske Imperial-biograf ved Vesterport Station i det centrale København.

Brøndby og Aarhus

Dr. Greger afholder samme foredrag i Brøndby og Aarhus.

Klik HER for at læse mere om foredraget i Brøndby

Klik HER for at læse mere om Foredraget i Aarhus

Back To Top