In
Hvornår:
1. oktober 2020 kl. 19:00 – 20:30
2020-10-01T19:00:00+02:00
2020-10-01T20:30:00+02:00
Hvor:
Online
Pris:
25
Kontakt:

I år fejrer vi International Vegetardag torsdag den 1. oktober klokken 19.00- 20.30 med et spændende online foredrag med titlen: Hvorfor vi ikke altid på vores grønne intentioner?

Mange af os er bevidste om fordelene ved at spise mere grønt; både at det er bedre for dyrene, for klimaet og endda os selv.

Hvordan kan det så være, at så mange af os stadig vælger kebab i durumen en fredag aften? Eller laver en chilli con carne, hvis vi kommer trætte hjem fra arbejde?

Hvorfor handler vi ikke altid i overensstemmelse med vores gode, grønne intentioner? Hvorfor er vi ikke så grønne, som vi gerne ville være?

Vi vil blive præsenteret for nogle svar på disse spørgsmål ved hjælp af en række fascinerende eksperimenter og teorier fra den nyere psykologiske forskning. Forskningen kan nemlig hjælpe os med at forstå, hvorfor holdning og handling ofte ender med at være adskilte, og hvad vi – helt konkret – kan gøre for få dem til at mødes. Både for os selv og andre.

Det er Jacob Schjødt, udøvende adfærdsdesigner i regi af bæredygtigt forbrug, social kommunikation, donationer og generel User Experience som holder foredraget. Jacob er uddannet fra CBS i Filosofi og Erhvervsøkonomi med speciale i at nudge forbrugere i en grønnere retning.

Deltagelse koster 25 kr. pr. person og foredraget vil finde sted via Zoom. Du vil modtage en mail med linket til foredraget to timer før dette starter. Foredraget er på dansk og max kapacitet 100 personer.

Du køber din billet her: https://www.collect.nu/DVF/internationalvegetardag2020

Inviter gerne alle dem du kender:-) Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Grønne hilsner

Arrangementsudvalget i Dansk Vegetarisk Forening

Skriv her og klik på Enter for at søge