Hvornår:
5. september 2019 kl. 19:00 – 21:00
2019-09-05T19:00:00+02:00
2019-09-05T21:00:00+02:00
Hvor:
FrivilligCenter Gentofte
Hellerupvej 24
2900 Hellerup
Pris:
75,00
Kontakt:
Dansk Vegetarisk Forening
51 91 89 78

HUSK AT KØBE BILLET – SE NEDENFOR

En vegansk kost kan have store sundhedsfordele og være med til at forebygge flere livsstilssygdomme. Men den kan også være næringsfattig og mangelfuld.

I dette foredrag vil Klinisk Diætist Maria Felding fortælle om, hvordan man sammensætter en vegansk kost, så den både er næringsrig og til gavn for ens sundhed, og derudover vil hun komme rundt om alle de hyppigste spørgsmål om kost, myter, relevante tilskud, gode og knapt så gode veganske produkter og andet relevant omkring en vegansk kost.

Heriblandt:
– Hvordan kan man være sikker på, man får nok calcium, B12, omega-3, selen og andre næringsstoffer på en vegansk kost?
– Hvad med de færdige veganske produkter – er nogle bedre end andre?
– Hvilken plantemælk bør man vælge?
– Kan en vegansk kost indeholde for meget af visse fødevarer?
– Hvad med soja, gluten, frugtsukker, olier osv?
– Er multivitaminer en god ide og hvilket mærke bør man i så fald vælge?
– Hvordan kan man optimere måltiderne?
– Hvilke sundhedsmæssige fordele og ulemper kan der være ved en vegansk kost?

OM FOREDRAGSHOLDEREN
Maria Felding er klinisk diætist og cand.scient. i klinisk ernæring. Selvstændig klinisk diætist siden 2014. Ernæringsskribent for bl.a. Lægemagasinet. Certificeret i plantebaseret ernæring fra T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies & eCornell. Forfatter til bogen Den Plantebaserede Kost sammen med Tobias Schmidt Hansen. Forfatter til bogen Grønne Spirer.

HVOR OG HVORNÅR?
Foredraget finder sted i Frivillighuset Gentofte, Hellerupvej 24, 2900 Hellerup torsdag den 5. september kl. 19.00 til 21.00.

BILLETTER
Medlemmer af DVF – 65 kr.
Øvrige – 75 kr.

Du reserverer en plads via vores tilmeldingssystem her:
https://www.collect.nu/DVF/felding26juni2019

Antal pladser: 100

Skriv her og klik på Enter for at søge