Hvornår:
27. marts 2019 kl. 16:30 – 21:00
2019-03-27T16:30:00+01:00
2019-03-27T21:00:00+01:00
Hvor:
Biffen Aalborg
Teglgårds Plads 1
9000 Aalborg

Bliv klogere på biodiversitet og bæredygtighed når CPH:DOX og Dansk Vegetarisk Forening viser The biggest little farm. Efter dokumentaren er der fællesspisning og lækker vegansk buffet ved Café Mumbai.

Pris med frokostbuffet er 170 kr. Pris for film er 70 kr. Køb billet her.

Om filmen:

I The biggest little farm beslutter storbymenneskene John og Molly sig for at lægge deres liv drastisk om: de flytter på landet og starter et bæredygtigt landbrug. Vi kommer helt tæt på biodiversitetens kompleksitet og oplever på rørende vis, hvordan John og Molly lykkedes med at omdanne den golde jord til en frodig plantage.

John og Molly Chester er næppe det første ægtepar, der har kastet sig ud i drømmen om at leve selvforsynende og i harmoni med naturen. Men de er muligvis de første, der så stædigt har holdt ved, er lykkedes med så meget – og har dokumenteret hele processen. John Chester, der er naturfotograf, har over syv år filmet parrets utrolige arbejde med at omdanne den golde, californiske ørkenjord til en frodig plantage. Parret oplever alt fra prærieangreb og insektsværme til skovbrande. Alligevel holder de sig fra pesticider og satser på biodiversitetens logik. Det er drømmen om et liv i harmoni med naturen, når den rent faktisk lykkes.

Efter filmen er det muligt at snakke med DVF’s frivillige omkring vores arbejde.

Læs mere her:

https://vegetarisk.dk/cphdox

Skriv her og klik på Enter for at søge